Anketa

U zimskom prijelaznom roku (ne računam na opciju bitnih ozljeda)...

...ništa posebno, kao na ljeto
7 (46.7%)
...nešto malo, onak za popuniti klupu
5 (33.3%)
...ne preskupu ali nešto za rotaciju
2 (13.3%)
...barem jedan kapitalac
1 (6.7%)

Ukupno Glasova: 15

Glasanje završeno: Rujan 09, 2019, 13:54

Autor Tema: Zimski transferi 2019/20 - spammara  (Posjeta: 67397 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Zimski transferi 2019/20 - spammara
« Odgovori #360 : Veljača 03, 2020, 22:36 »
A sta Hendo igra samo dobro sesticu? Na osmici se drugi dio prosle sezone gdje smo disali iz kola u kolo Cityu za vratom i osvojili Ligu prvaka paralelno setao? Daj Monello molim te..

pricamo o vremenu prije kloppa tad je bio komentar i ova prica aktualna.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #361 : Veljača 03, 2020, 22:57 »
pricamo o vremenu prije kloppa tad je bio komentar i ova prica aktualna.
Pa zapravo je prica bila aktualna pod Kloppom, buduci da je Grujic potpisan tek kad je Klopp dosao.
Plus ono sto sam vec vise puta naveo, Hendo nikada kod nas nije igrao ofenzivnog veznog ili ista takvo, vecinu vremena je proveo na osmici (u raznim ulogama), sa povremenim pomicanjem nesto dublje ili u duplog pivota.

Nije Liverpoolov problem nikada bio Henderson, niti je on nesto posebno bolji nego je ikada bio, samo je uvijek izgledao bolje kada bi se mogao skoncentrirati na stvari koje radi najbolje. Liverpoolov problem je jedno vrijeme bio to sto je ekipa ocekivala da Hendo vadi kestenje iz vatre kao sto je Gerrard radio kad je sve bilo govno, al onda je problem sto je ostalo govno a ne sto Hendo nije Gerrard.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #362 : Veljača 03, 2020, 23:57 »
Nije mi jasan taj ACON... Kad vidim kako razmišlja afrička elita koja rukovodi njihovim nogometom tačno mi je jasno zašto su najzaostaliji kontinent... Doće do toga da nitko neće htjeti kupovati afričke igrače jer će znati da će svake 2 godine biti out na mjesec dana..... Prvo smiješno je da imaju svake 2 godine  natjecanja samo oni, a onda i termin odigravanja u sred sezone...Razumijem ja i klimu i sve, ali treba se naći normalnije rješenje koje će odgovarati svima. Ovako će najviše gubiti njihovi igrači. Čak su i južnoamerikanci odlučili prijeći na svake 4 godine...

Da je bar to neko zanimljivo natjecanje pa i da razumijem, ali glupost koju rijetko tko gleda, i na stadionima gledanost očajna, prazni stadioni čim ne igra zemlja domaćina. A uz to i tereni loši...
I onda tih mjesec dana mogu biti ključni u borbi za titulu recimo, da izgubimo titulu i milijune zbog afričke igrarije... Glupost. Klub bi trebao žestoko protestovati fifi po pitanju toga.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #363 : Veljača 04, 2020, 00:20 »
Pa zapravo je prica bila aktualna pod Kloppom, buduci da je Grujic potpisan tek kad je Klopp dosao.
Plus ono sto sam vec vise puta naveo, Hendo nikada kod nas nije igrao ofenzivnog veznog ili ista takvo, vecinu vremena je proveo na osmici (u raznim ulogama), sa povremenim pomicanjem nesto dublje ili u duplog pivota.

Nije Liverpoolov problem nikada bio Henderson, niti je on nesto posebno bolji nego je ikada bio, samo je uvijek izgledao bolje kada bi se mogao skoncentrirati na stvari koje radi najbolje. Liverpoolov problem je jedno vrijeme bio to sto je ekipa ocekivala da Hendo vadi kestenje iz vatre kao sto je Gerrard radio kad je sve bilo govno, al onda je problem sto je ostalo govno a ne sto Hendo nije Gerrard.

jeste da i
Grujic je bio prvi transfer al to je sve bilo u toj prvoj polu/godini upoznavanja , dok se jos stvarala igra momcad formacija balans.Tad su bile te raspravei frustracije.
Nakon odlaska  Cana i
nove uloge,  Hendo se pod kloppom preporodio i najbolji nogomet je za mene odigrao bas pod njim.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #364 : Veljača 04, 2020, 01:22 »
Meni u nasoj cijeloj transfer prici nekako najvise "bode u oci" Naby Keita no eto, nitko nije sto posto nepogrijesiv, a i na njega se jos uvijek racuna jer je mlad pa kao ima jos nade da pokaze zasto je placen koliko je placen..

Isto mislim, ali možda bi baš reunion Wernera i Keita u Liverpoolu pogodovao obojici a time i nama. O:)
Mo Salah, you little dancer!