Ja kao navijač Bostona guštam, ali mislim da bi trebao guštati i svaki neutralan gledatelj, ovi Netsi su sve što sport ne bi trebao biti, zapravo ova dvojica koja se drže ko da su veči i od franšize u kojoj igraju, i od lige i opčenito valjda da su centar svijeta, mislim indijanci izjave da njima trener uopče ne treba, šta dalje raspravljat.
Ekipa napamet građena i puštena da ravnozemljaš kroji sudbinu nije bolje ni zaslužila, sve ono i oko forsiranja Hardenovog tradea im se na kraju obilo o glavu.
A isto su smiješni i ovi američki "stručnjaci" koji su prije početka sezone rekli da je finale Nets-Lakers gotova stvar, aha ...
Boston je s druge strane sve suprotno, smislena radnička ekipa koja je složena preko drafta, čekalo se da sazriju i sad je možda došao taj trenutak, izgleda da su i Tatum i Brown sad baš na nivou.
Obrana im je savršena, zna se tko šta radi u svakom trenutku, isto tako su im napadi sve racionalniji u odnosu na prijašnje sezone.
Što se tiče serije sa Bucksima, dajem tu Bostonu svakako prednost zbog ove ozljede Middletona, inače bi mi to bilo 50/50 al ovako svakako prednost Bostonu, al vidjet ćemo naravno, Giannis je tu, Bucksi su puno ozbiljnija prije svega obrambena ekipa od Netsa.