Nije baš u potpunosti tako. Uvijek je bilo 'lumenih' na forumu nije baš to od jučer. Svaki forum ima svoj životni vijek a forumaši dolaze i odlaze, nekima se vjerojatno više ne da, neki nemaju vremena a neki su možda promijenili boje

Nećete valjda reći da Zoky više nije zainteresiran ili mu je dosta svega...sigurno u njemu nije ugašena ljubav prema Liverpoolu ali sada ima posao, oženjen je i ima curicu koja ga sigurno okupira.
Istina je i to da je nekada bilo više samo inicijative pojedinaca koji su tada bili na forumu. Otvaralo se puno više tema, puno se radilo na uvodima itd.
Danas je još uvijek dosta članova ali malo njih želi napraviti nešto više, samo se jada kako nema onog ili ovog, kako nema više nekih koji pišu dobre postove, uvode,...umjesto da se sami pokrenu i malo prione!
Nitko nije nagovarao ili molio ili plaćao neke stare forumaše da počnu pisati velike uvode, povijest kluba, igrača, trenera,...ljudi su sami krenuli.
Osim toga po meni je danas puno lakše pratiti i pisati na forumu, naime nekada si imao samo pc i fiksnu mrežu a danas su tu pametni telefoni, prijenosnici, tableti,...internet I WiFi svugdje.
Nisam siguran kako bi uopće izgledalo zadnjih par godina da nisam otvarao teme o utakmicama, sezonama, kupovima,... pazio na neke stvari i još podosta toga, a nije niti meni lako, imam neke godine, sve više drugih obaveze u životu itd
Fali one mlade krvi koja bi preuzela malo stvari u svoje ruke, neki novi margita, Zoky, weka,... naravno i koji novi grbi