Ovo sam mislio na Monella i njegovo remećenje komunikacije i konstantno trollanje. Ali i Winx je zaslužio ban onakvim izjavama.
Samo, čovjek se pojavi niotkud i opet jedno te isto, u tom slučaju po Salahu.
Šoa, da ja sad njega prijavljujem jer imam sumnje da ima nešto protiv ljudi muslimanske vjeroispovijesti?
Salah u ekipi kola, 3 asistenicije na utakmici, a njemu ne valja. I to je super za forum s takvim likovima, sjajno nema što. I to još "naviječ Liverpoola".
Dobro, OK, ja sam čovjeku napisao "ubi se"... znači, @djapojunior, da tebi kažem, de skoči kroz prozor ili eksiraj 2 litre rakije, ti bi to napravio? Pa dajte, nismo djeca.
A nadalje...@gento me ionako ne može svariti, pa je jedva dočekao da mu netko dotrči i kaže "čika WInx" mi je rekao da sam ružna isl.... i za to dobijem 7 dana?

3 dana bi bilo sasvim OK. Ali OK.
Gdje je taj "pravilnik o baniranju"? Pa u Sjevernoj Koreji se kod Kim Jong-una ovakvo ne provodi pravda "pravde".
Što je slijedeće? Streljanje na trgu?

Ali iskreno, jbms, vidim da ima tu ljudi koji su normalni i shvaćaju poantu onoga što sam i zašto napisao. Ja sam barem napisao, a većina tu i takvu temu samo označi kao pročitano da se ne smara glupim izjavama pojedinaca.