Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 287723 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #3120 : Svibanj 26, 2026, 07:41 »
Što reći na kraju?
Vjerojatno je trebao oproštaj biti ljepši, ali imamo mi zato Slota da i to usere.
Nebitno, doista jedan od najbolji. Hvala mu na svemu.

Offline Darth Vader

• Sr. Member
« Odgovori #3121 : Svibanj 26, 2026, 21:51 »
Sretno dalje , najviše u privatnom životu,  tako i u daljnjoj karijeri , hvala na svemu sve ove godine , a najbolje je ostavio kod nas i na tome mu najviše hvala , da je bilo pravde lani bi dobio zasluženu zlatnu loptu  .

I dalje mi nije ispred Torresa i Suareza jbg ...

Isto tako sve vrijedi za Robbu,  osim zlatne lopte naravno  :lol, besprjekoran ratnik na terenu , hvala od srca na svemu i sretno dalje ...

Offline Slav26

• Hero Member
« Odgovori #3122 : Kolovoz 05, 2026, 01:07 »
Salah. U. Trabzonspor. Je li moguće?!
Od onolike galame i medijskih natezanja u koji će arapski klub, on na kraju ode u Trabzonspor  :lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3123 : Kolovoz 05, 2026, 10:03 »
vjerovatno cilja na to da osvoji ligu prvaka s njima u naredne dvije sezone što nije moguće sa arapskim klubovima, šta reći nego definicija pobjedničkog mentaliteta

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3124 : Kolovoz 05, 2026, 18:11 »
vjerovatno cilja na to da osvoji ligu prvaka s njima u naredne dvije sezone što nije moguće sa arapskim klubovima, šta reći nego definicija pobjedničkog mentaliteta

Pa ti neće osvojiti ni Turski kup, a kamoli nešto više. Tko zna što je presudilo, možda mu je dosta i želi lagano odigrati 2 sezone uživajući u svim popratnim blagodatima pa onda u Arabiju ili Ameriku. Sada da je otišao u Arabiju ne bi mogao živjeti od popularnosti.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #3125 : Kolovoz 05, 2026, 18:22 »
bolje da je potpisao za Wrexham
turska je D rang

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #3126 : Kolovoz 05, 2026, 18:58 »
Zna se zašto je išao i to treba respektirat
Vječita tema oko love, ko bi i ko nebi
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Daorson

• Sr. Member
« Odgovori #3127 : Kolovoz 06, 2026, 15:22 »
ocigledno kolko je cjenjen u svjetu nogometa da su se polomili klubovi iz liga 5 da ga dovedu. svi rekordi sa kojima se hvalisao i za kojima je trcao mu ne znace danas nista niti ce ikad znaciti bilo kome.
ovaj transfer sve govori i ovo je slag na torti njegove karijere, svi njegovi obozavatelji nek uzivaju u ovoj realnosti koja zvoni kao ponizenje za one koji su od njega pravili WC igracinu.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #3128 : Kolovoz 07, 2026, 09:16 »
Daju mu 17 milijuna godišnje i 5 na ruke. Kog boli k***c za Romu, Valenciju i Hoffenheim gdje bi imao 4 milijuna + porez. Tamo dobiva čistih 300k tjedno, u Liverpoolu je nakon poreza dobivao 200. Ide među muslimane, a da nije u Arabiji.

Tip mi ne djeluje kao netko tko će biti u nogometu kad završi karijeru i ide uzet sve što se da uzet da cijeli život putuje i sunča se.

Ovakav post od nekog tko veliča Darwina Nuneza je šlag na torti zašto se više ne piše na forumu.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #3129 : Kolovoz 07, 2026, 09:56 »
ja nisam neki fan Salaha, ne znam nije mi sjeo. ali reci da je ovo ponizenje je notorna glupost. lik je star, 34 godine, u kojem velikom klubu bi trebao igrat? kao sto kaze matko, dobivat ce ogromne novce, pred pravim fanovima. zasto bi isao igdje drugdje? njegovo vrijeme je proslo, nije da pricamo o igracu sa 30 godina pa da ga kao nitko nece, pricamo o 34godisnjaku jbt
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3130 : Kolovoz 07, 2026, 10:01 »
ocigledno kolko je cjenjen u svjetu nogometa da su se polomili klubovi iz liga 5 da ga dovedu. svi rekordi sa kojima se hvalisao i za kojima je trcao mu ne znace danas nista niti ce ikad znaciti bilo kome.
ovaj transfer sve govori i ovo je slag na torti njegove karijere, svi njegovi obozavatelji nek uzivaju u ovoj realnosti koja zvoni kao ponizenje za one koji su od njega pravili WC igracinu.

joj da hoćeš izginuti negdje, napio bi se životom

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #3131 : Kolovoz 07, 2026, 13:50 »
Frajera dočekali kao da im se Svevišnji spustio na zemlju, ako to nije dovoljan razlog zašto je tamo otišao, ne znam što je.
Dobivat će bolesne novce, ne mora se ni truditi igrati na 100%, liga manjeg intenziteta gdje će opet imati 10+10 sezonu sigurno.

Offline Daorson

• Sr. Member
« Odgovori #3132 : Kolovoz 08, 2026, 11:25 »
Ma realno, kog boli kita za njega, al' mislim da je ovo više poniženje za opsjednute s njim, tako sam i napisao.

On nema taj osjećaj i ide samo za lovom, i nisam direktno ni mislio na njega, nemam tu vrstu zablude o njemu. Nego, njega niko drugi nije ni tražio, nit' je on taj level da bi sad Juve, Milan il' momčadi iz Italije, recimo, koje vole te starije igrače, njega tražile i željele.

On je otišao na pravo mjesto i želim mu da što duže ostane što dalje od EU. Sad kad je igrač Trabzona il' koga god već u Turskoj, lakše se diše i sve mu najbolje želim.

Konačno.

Ne bih njega poredio s Modrićem jer on ne može u istu rečenicu s Lukom, al' bih samo želio reći: Luka odbija milione da igra za Milan jer voli i uživa u nogometu i jer je kao čovjek i sportista svjetska klasa, a jos vaznije taj klub grad i navijaci ga zele a znamo sta Milan znaci u svjetu nogometa i kakve su klase igrale za njega i kakvu povjest ima.
Mogao je puniti kesu među tim divljacima godinama i ko bi mu zamjerio.

To je ta razlika o kojoj sam godinama pričao. Nema Salah supstancu, nema kemiju, nema karakter WC igrača i džaba konji, Vrani i Salasi.

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #3133 : Kolovoz 08, 2026, 12:37 »
Ma realno, kog boli kita za njega, al' mislim da je ovo više poniženje za opsjednute s njim, tako sam i napisao.

Ironijo majko, jedini opsjednut sa mo-om si ti

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #3134 : Kolovoz 08, 2026, 20:12 »

Ne bih njega poredio s Modrićem jer on ne može u istu rečenicu s Lukom, al' bih samo želio reći: Luka odbija milione da igra za Milan jer voli i uživa u nogometu i jer je kao čovjek i sportista svjetska klasa, a jos vaznije taj klub grad i navijaci ga zele a znamo sta Milan znaci u svjetu nogometa i kakve su klase igrale za njega i kakvu povjest ima.
Mogao je puniti kesu među tim divljacima godinama i ko bi mu zamjerio.

Čekaj, jesi ti svjestan da je Modrić lagao na sudu da zaštiti Mamića?  :D