Ma realno, kog boli kita za njega, al' mislim da je ovo više poniženje za opsjednute s njim, tako sam i napisao.
On nema taj osjećaj i ide samo za lovom, i nisam direktno ni mislio na njega, nemam tu vrstu zablude o njemu. Nego, njega niko drugi nije ni tražio, nit' je on taj level da bi sad Juve, Milan il' momčadi iz Italije, recimo, koje vole te starije igrače, njega tražile i željele.
On je otišao na pravo mjesto i želim mu da što duže ostane što dalje od EU. Sad kad je igrač Trabzona il' koga god već u Turskoj, lakše se diše i sve mu najbolje želim.
Konačno.
Ne bih njega poredio s Modrićem jer on ne može u istu rečenicu s Lukom, al' bih samo želio reći: Luka odbija milione da igra za Milan jer voli i uživa u nogometu i jer je kao čovjek i sportista svjetska klasa, a jos vaznije taj klub grad i navijaci ga zele a znamo sta Milan znaci u svjetu nogometa i kakve su klase igrale za njega i kakvu povjest ima.
Mogao je puniti kesu među tim divljacima godinama i ko bi mu zamjerio.
To je ta razlika o kojoj sam godinama pričao. Nema Salah supstancu, nema kemiju, nema karakter WC igrača i džaba konji, Vrani i Salasi.