Autor Tema: Novosti iz LFC-a  (Posjeta: 318941 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!

Offline Slav26

• Hero Member
Odg: Novosti iz LFC-a
« Odgovori #1981 : Srpanj 10, 2026, 15:22 »
💣 | [#BREAKING] | Michael Edwards je podnio ostavku na poziciju izvršnog direktora nogometa za FSG.

Edwards tako po drugi put napušta klub, nakon što je već 2022. otišao s pozicije sportskog direktora, dijelom i zbog nesuglasica s Jürgenom Kloppom.

[PAUL JOYCE]

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1982 : Srpanj 10, 2026, 19:49 »
ne znam sta reci. znaci nije sretan sto nije multiklub ownership. pa kupi s frendovima onda dva mala kluba i kreni brate  :lol
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1983 : Srpanj 10, 2026, 21:43 »
A mislim, zaposlili smo ga opet zbog toga, ako smo odustali od toga logicno mi je i da je on otisao. Zasto bi bio tu ako nema posla zbog kojeg smo ga zaposlili?  :D

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1984 : Srpanj 16, 2026, 12:31 »
A mislim, zaposlili smo ga opet zbog toga, ako smo odustali od toga logicno mi je i da je on otisao. Zasto bi bio tu ako nema posla zbog kojeg smo ga zaposlili?  :D

Zato što smo idioti što smo ga doveli, stoga smo ga trebali moliti da ostane.

Offline Slav26

• Hero Member
« Odgovori #1985 : Kolovoz 10, 2026, 13:57 »
Konzorcij u kojem se nalazi i osnivač Amazona Jeff Bezos blizu je konačnog dogovora po kojem će kupiti jednu trećinu ukupnog udjela nogometnog kluba Liverpool, izvještava Sky Sports, uz dodatak da bi sve trebalo postati službeno već ovog tjedna, o čemu će izvijestiti Fenway Sports Group (FSG), većinski dioničar kluba s Anfielda od 2010. godine.
Bezos sudjeluje u investicijskoj skupini uz brazilskog investitora Eduarda Saverina, jednog od suosnivača Facebooka, a sindikat predvodi britanski Indijac Amit Bhatia, zet milijardera Lakshmija Mittala i donedavni dioničar Queens Park Rangersa u Championshipu. Samo Bezosovo bogatstvo, prema procjeni Forbesa, vrijedi više od 280 milijardi dolara, dok je Saverin ‘težak‘ 32 milijarde. Njihovo ulaganje u klub trebalo bi iznositi oko 6 milijardi dolara, što bi ovaj posao učinilo jednim od najskupljih u povijesti sporta.
Već su krenula nagađanja i da bi dolazak ovako moćnog konzorcija mogao značiti i početak potpunog preuzimanja kluba. Glasnogovornik FSG-a, većinskog dioničara, ranije je potvrdio da je konzorcij na čelu s Amitom Bhatijom zainteresiran za ulaganje u klub. Posljednji put u Liverpoolu se udio vlasništva promijenio 2023. godine, kada je Dynasty Equity kupio manji udio procijenjen na 4,5 milijardi dolara.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1986 : Kolovoz 11, 2026, 12:08 »
Danas kupuje 1/3, do 2030. može kupiti sve. Što se mene tiče, ovaj ili onaj amer isti qurac, neće Bezos dijeliti novce kao pijani milijarder.