Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Transferi / Odg: Transferi 2026
« Zadnji post Shankly1913 Danas u 17:39 »
Za tjedan dana Newcastle, a transfera nigdje.
Tko će nama biti stoperski par protiv Newcastlea ? Tko će igrat na desnoj strani ?

Forum isto mrtav, digli ljudi ruke od foruma kao i Liverpool od ove sezone.
2
Ostalo / Odg: Novosti iz LFC-a
« Zadnji post Winx Kolovoz 11, 2026, 12:08 »
Danas kupuje 1/3, do 2030. može kupiti sve. Što se mene tiče, ovaj ili onaj amer isti qurac, neće Bezos dijeliti novce kao pijani milijarder.
3
Igrači / Odg: Mohamed Salah #11
« Zadnji post Daorson Kolovoz 10, 2026, 22:09 »
dokle ide ova opsjednutost salahom da se krenulo po modricu pljuvat,  :help

sere mi se od antife globalista lgbty k***c palac formulacija i od kretena koji su ukrali djeci i ovom covjecanstvu dugine boje , prisvojili ih a da nikog nisu ni pitali. pa moze li veca kradja i prevara na ovoj planeti.

pih
4
Ostalo / Odg: Novosti iz LFC-a
« Zadnji post Slav26 Kolovoz 10, 2026, 13:57 »
Konzorcij u kojem se nalazi i osnivač Amazona Jeff Bezos blizu je konačnog dogovora po kojem će kupiti jednu trećinu ukupnog udjela nogometnog kluba Liverpool, izvještava Sky Sports, uz dodatak da bi sve trebalo postati službeno već ovog tjedna, o čemu će izvijestiti Fenway Sports Group (FSG), većinski dioničar kluba s Anfielda od 2010. godine.
Bezos sudjeluje u investicijskoj skupini uz brazilskog investitora Eduarda Saverina, jednog od suosnivača Facebooka, a sindikat predvodi britanski Indijac Amit Bhatia, zet milijardera Lakshmija Mittala i donedavni dioničar Queens Park Rangersa u Championshipu. Samo Bezosovo bogatstvo, prema procjeni Forbesa, vrijedi više od 280 milijardi dolara, dok je Saverin ‘težak‘ 32 milijarde. Njihovo ulaganje u klub trebalo bi iznositi oko 6 milijardi dolara, što bi ovaj posao učinilo jednim od najskupljih u povijesti sporta.
Već su krenula nagađanja i da bi dolazak ovako moćnog konzorcija mogao značiti i početak potpunog preuzimanja kluba. Glasnogovornik FSG-a, većinskog dioničara, ranije je potvrdio da je konzorcij na čelu s Amitom Bhatijom zainteresiran za ulaganje u klub. Posljednji put u Liverpoolu se udio vlasništva promijenio 2023. godine, kada je Dynasty Equity kupio manji udio procijenjen na 4,5 milijardi dolara.
5
OLSC HR / Odg: OLSC HR - pitanja i odgovori, prijedlozi i komentari
« Zadnji post matanuchy Kolovoz 10, 2026, 10:42 »
jel ova udruga jos uvijek aktivna?
nigdje nisam vidio mail o aktivaciji clanstva za 26/27, a isto tako nisam vidio popis tekmi za koje smo dobili karte, dok druge udruge iz regije vec objavljuju popis karata za jesen.
6
« Zadnji post Ch13 Kolovoz 09, 2026, 23:21 »
\
kave to veze sad ima? :help

Modric 0 od covjeka,koji je uspio donirat 10000kn za pomoc i nasi ga odmah digli u nebesa.A ja da dam 1 cent nebi me dizali u nebesa kao njega.A jedan je od najvecih lopova u hrvatskoj,krao Dinamo,krao drzavu,krao mene i nikome nista i jos sve prizna Ali dosta je kartica koju ima i nikome nista.
7
« Zadnji post Massone Kolovoz 09, 2026, 22:35 »
lfc odustani.
8
« Zadnji post IvoF/Tosh Kolovoz 09, 2026, 19:55 »
Pa napiso si da je Štakor kao sportista i čovjek svjetska klasa. Mislim, možda imamo različite definicije svjetske klase. U mojoj glavi svjetska klasa od čovjeka recimo ne laže na sudu..

svjetska klasa ne zabija gol rukom i slaze sucu da nije -Maradona-.. koje nebuloze su ti to sa modricem...
9
« Zadnji post lfc Kolovoz 09, 2026, 17:17 »
Pa napiso si da je Štakor kao sportista i čovjek svjetska klasa. Mislim, možda imamo različite definicije svjetske klase. U mojoj glavi svjetska klasa od čovjeka recimo ne laže na sudu..
10
« Zadnji post Daorson Kolovoz 09, 2026, 11:19 »

Čekaj, jesi ti svjestan da je Modrić lagao na sudu da zaštiti Mamića?  :D
\
kave to veze sad ima? :help
 Str: [1] 2 3 ... 10