1. IGRAC GODINE - Reina (ako gledam kroz cijelu godinu po meni je bas on najbolji, to sigruno nije dobro za ekipu ali nije on kriv)
- Kuyt (kraj prosle sezone te lfc srce koje ima i koje bi mogli naci jos neki suigraci)
- Benayoun (po meni veliki napredak i dobre igre u vecini utakmica)
ostali su tu negdje ali neigranje radi precestih ozljeda, nestalna forma, premalo lfc-srca, premalo viđenoga u usporedbi sa ocekivanjima, klasom koju imaju, koliko su placeni,... nisu bili dovoljni za top tri u 2009
2. NAJBOLJI MLADI IGRAC GODINE - N'gog (najbolje iskoristio priliku koja mu je ponuđena, neki nisu ponovili proslogodisnje igre, nisu se izborili za prvih 11 a oni koji jesu ipaku su imali malo vise greska od njega)
3. IGRAC KOJI JE IZNENADIO/NAJVISE NAPREDOVAO - Benayoun (po meni nema rasprave mozda nije toliko iznenadio koliko je napredovao)
4. IGRAC KOJI JE RAZOCARAO - Babel (opet ja sa njim ali sta da radim kada nikako da se pomakne... iz godine u godinu trosi svoje i nase vrijeme te baca svoj talent... ako ga i ima)
5. NAJBOLJA KUPOVINA- Johnson (ozljeda ga je malo zaustavila ali daleko ispred svih)
6. NAJLOSIJA KUPOVINA - Aquilani (usprkos ozljedi ipak je jedna od nasih top kupovina i tu nema dileme za mene)
7. UTAKMICA GODINE- Manchester United - Liverpool 1:4 (pobjeda na moj rođendan!!! najveci poklon... ako imate rođendan u ozujku

)
8. NAJGORA UTAKMICA/ NAJVECE RAZOCARANJE- Liverpool - Chelsea 1:3 (svaki poraz je razocaranje)