Anketa

Ishod tekme na Anfieldu:

Uvjerljiva pobjeda
16 (41%)
Tesko ostvarena pobjeda
18 (46.2%)
Nerijeseno- produzeci
2 (5.1%)
Pobjeda Readinga i ispadanje iz FA kupa
3 (7.7%)

Ukupno Glasova: 39

Autor Tema: Liverpool FC vs Reading FC, FA Cup ; replay  (Posjeta: 25360 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zengy

• Hero Member
Odg: Liverpool FC vs Reading FC, FA Cup ; replay
« Odgovori #285 : Siječanj 14, 2010, 23:11 »
Od Babela ne ocekujem nista ni blizu cuda, jer sam odavno izgubio moje strpljenje s njim. Nemam nista protiv njega kao igraca, i ne stavljam ga u grupu igraca tipa Dioufa koji je stvarno bio sramota za klub, ali jednostavno sam misljenja da je imao i vise nego dovoljno vremena da pokaze sto zna. Stvar je u tome sto on ne radi osnovne nogometne skolske stvari na terenu, tako da nije ni u poziciji izvoditi neka cuda. Netko ce reci da se sjetim gola protiv Lyona, ali to je jedna sekunda a momak je tu trecu sezonu zaredom, za mene je to apsolutno nista.

U bilokakvoj momcadi, sa Gerrardom i Torresom ili bez, on jednostavno mora pokazati nekakve temelje i nogometne osnove. Cuda, opet kazem, uopce ne ocekujem od njega, ali nogomet je kao sto je Shankly rekao strasno jednostavna igra. Otkrij se u prazan prostor, primi loptu, dodaj loptu. 1, 2, 3. Babel se muci da napravi broj 1, a ka moli sve 3.

Kuyt navodno zna sva ova 3 postupka?! Evo iskreno?! Momak ima strasnih problema i sa primanjem i sa dodavanjem lopte...pogotovo ovu sezonu! Znaci to je subjektivno misljenje svakoga od nas....neko ce ovo reci za Lucasa itd.
A bolje bi bilo da se tvoj idol Rafa drzi tih Shanklyevih principa  ;) Posto niko u ekipi trenutno ne moze da izvede ta 3 postupka kako Bog dragi ztapovjeda...nasa igra je cist dokaz!  :roll

Offline đomla

• Hero Member
« Odgovori #286 : Siječanj 14, 2010, 23:36 »
E da je ovo HNL vec bi im navijaci upali na trening :D

A tko zna, mozda im to i treba

Offline SG#8

• Sr. Member
« Odgovori #287 : Siječanj 15, 2010, 02:21 »
Blizu smo i toga , nekidan sam možda po prvi put čuo zvižduke na Anfieldu

Offline King_Torres

• Hero Member
« Odgovori #288 : Siječanj 15, 2010, 09:42 »
kao sto ja rekoh,nama treba seljacka buna iliti Matija Gubec 2.dio ali na Anfieldu
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #289 : Siječanj 15, 2010, 14:11 »
tu se slazem sa zooranom... danas na svakom kutu mozes naci talent na papiru, svaki igrac koji napravi dva dobra dodavanja, gola, oduzimanja lopte,... vec je novi Pele, Ronaldo, Romario,... ali to treba pokazati na terenu protiv prvih igraca a ne na kvartovskom haklu i u nizim uzrastima. Mozda je kriv i Rafa sa pomocnicima koji eto bas iz njega nemogu izvuci taj veliki talent a mozda je ipak kriv i babel koji nikako da preskoci u prvu ligu.
zao mi je, stvarno zelim da proradi i to ne samo radi kluba nego i njega ali danas kao danas on je igrac za 10 do 15min kada mozda moze nesto napraviti.

sto se tice ponude od 9mil........ uzmi Rafa! bolje da ide igrati u manji klub sa manjim ocekivanjima i mozda bude nesto nego da tu ceka 15min
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!