O svemu > Ostali sportovi

Rukomet

<< < (78/79) > >>

Ivek:
Da vam srusim mitove oko MPT jer sam radio i suradivao s njim u vise navrata.Sve je samo ne ono za sta se predstavlja i prodaje ali to naravno jako dobro ide kod prosjecnih rvata katolibana i domoljuba koji ode na njegov koncert a kasnije raspali cajke pa i on glumi tog nekog sarlatana rvata,domoljuba,postenjaka,moraliste i slicno.

boo razzer:

--- Citat: Ivek - Veljača 05, 2025, 22:13 ---Da vam srusim mitove oko MPT jer sam radio i suradivao s njim u vise navrata.Sve je samo ne ono za sta se predstavlja i prodaje ali to naravno jako dobro ide kod prosjecnih rvata katolibana i domoljuba koji ode na njegov koncert a kasnije raspali cajke pa i on glumi tog nekog sarlatana rvata,domoljuba,postenjaka,moraliste i slicno.

--- Kraj citata ---
Ti koje ocjenjuješ i etiketiraš naš narod sa "rvati", "katolibani" i sličnim uvredama, nema šanse da si surađivao sa Thompsonom, nego su to obične laži.
Kad staviš neke linkove i dokaze frajeru, onda ćemo ti povjerovati...

Massone:
Pronađi ga na Googleu.

Ivo Pattiera.

Winx:
Zato ja slušam Iviciu Šerfezija i nema problema s ovakvim pizdarijama.

Jebli vas geni kameni i slična sranja. Tko sluša neka sluša, o čemu se tu uopće raspravlja.
Sad će opet uskoro o ustašama i partizanima.

Ivek:

--- Citat: boo razzer - Veljača 06, 2025, 07:29 ---Ti koje ocjenjuješ i etiketiraš naš narod sa "rvati", "katolibani" i sličnim uvredama, nema šanse da si surađivao sa Thompsonom, nego su to obične laži.
Kad staviš neke linkove i dokaze frajeru, onda ćemo ti povjerovati...

--- Kraj citata ---

U pravu si!Sad si me razotkrio ali nemoj molim te nikom reci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju