Autor Tema: Pro evolution Soccer  (Posjeta: 88039 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Pro evolution Soccer
« Odgovori #645 : Veljača 09, 2017, 22:10 »
ma kad je nakon pravocrtnog kretanja u petici došla 6, ona je bila i bog i batina. 2008 je bio loš zbog tupavih golmana, 2009 čak ok. ovo nakon toga mi sve bilo čudno. sad kad uzmem neku noviju sve mi je čudno, jer nisam igrao uopće. vjerujem da su bolje mehanike, no pes 6 mi uvijek ostaje naj

E baš to! Potpisujem.  ;)

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #646 : Veljača 10, 2017, 07:20 »
ma realno pes 6 je sranje ako ga usporedjujemo s danasnjim igrama

volim ga, bez daljnjega, ali kad pogledate kako osnovne stvari poput duplog pasa ili lopte u for tamo funkcioniraju, to i mozete igrat samo ko zajebanciju

A u igrama je igrivost užasno bitna, mislim da niti jedna nogometna simulacija nije ponovila pes 6... naravno da danas sa određenom kombinacijom na gljivi možeš odabrat da li igrač udara loptu sa drugim ili trećim redom vezica na kopački, ali ti svi dodatni featurei ne pridonose nužno zabavi, igrivosti.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #647 : Veljača 10, 2017, 09:01 »
Poslije 10 su igru usporili kao da je usporen snimak. Zbog toga mi se gadi igrati i ne igram gotovo nikako. Meni je najvaznije da je zabavno i brzo, a sah mogu igrati i ovako.

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #648 : Veljača 10, 2017, 11:47 »
tek kad je dosao novi fox engine u pes 14 igra je usporila sve do tada ko je znao mogao je lako i bila je i dalje brza

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #649 : Veljača 10, 2017, 13:24 »
Uz neke 'pogodnosti' preko t coma imao priliku uzeti ps4 za 600 kn(uz novi uncharted). Uzmem i odmah kupim pes17 u nadi da ću uživati povremeno kad stignem, najviše smo ubijali 10tku, brza igra, prodori, uživancija.ugl probavši ovaj novi pes, u 3 mjeseca sam 3 puta upalio sony. Za mene dno dna i niti mi pada na pamet niti stignem izučavati pricipe, pravila, teoriju i ostale finte pesa17, napravili znanost od zabave  :lose
Say what again!

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #650 : Veljača 10, 2017, 14:33 »
Uz neke 'pogodnosti' preko t coma imao priliku uzeti ps4 za 600 kn(uz novi uncharted). Uzmem i odmah kupim pes17 u nadi da ću uživati povremeno kad stignem, najviše smo ubijali 10tku, brza igra, prodori, uživancija.ugl probavši ovaj novi pes, u 3 mjeseca sam 3 puta upalio sony. Za mene dno dna i niti mi pada na pamet niti stignem izučavati pricipe, pravila, teoriju i ostale finte pesa17, napravili znanost od zabave  :lose
imas u opcijama game speed settings pa si stavi to na max pa i nije tako lose  :)

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #651 : Veljača 10, 2017, 14:45 »

Upravo ovo, a i NBA su sjebali nakon 2k14

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #652 : Veljača 10, 2017, 14:56 »
Ja bas zato i preferiram PES. Igra je sve sporija i realnija, a svake godine se nudi sve vise opcija u namjestanju taktike (ja sam jedan od onih sto namjestaju postavu po petnaest minuta :D ). Ne mozes samo uzet jednog igraca, predriblat petoricu i zabit u raslje.

Ima li ljepseg osjecaja nego zabit gol iz kontre ili nekakav krumpir i onda lupis bunker, a ovaj do tebe pizdi jer ga nikako ne moze probit  :)))

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #653 : Veljača 10, 2017, 15:00 »
Ja bas zato i preferiram PES. Igra je sve sporija i realnija, a svake godine se nudi sve vise opcija u namjestanju taktike (ja sam jedan od onih sto namjestaju postavu po petnaest minuta :D ). Ne mozes samo uzet jednog igraca, predriblat petoricu i zabit u raslje.

Ima li ljepseg osjecaja nego zabit gol iz kontre ili nekakav krumpir i onda lupis bunker, a ovaj do tebe pizdi jer ga nikako ne moze probit  :)))

Ovaj pokraj tebe igra s Liverpoolom? :)))
Never miss a good chance to shut up.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #654 : Veljača 10, 2017, 15:07 »

Ima, udarat glavom o zid.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #655 : Veljača 10, 2017, 15:24 »

ti si onaj kojeg nitko ne voli  :D

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #656 : Veljača 10, 2017, 16:30 »
Ovaj pokraj tebe igra s Liverpoolom? :)))

Ja sam uvijek Liverpool, osim ako nisam Atletico :D

@raptor tako nekako :lol

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #657 : Veljača 10, 2017, 19:25 »
Upravo ovo, a i NBA su sjebali nakon 2k14

Ne znam o čemu pričaš, NBA je bolji svake godine. Ovaj 2k17 malo stagnira, ali i dalje je jednako dobar kao prošli.
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #658 : Veljača 11, 2017, 08:00 »
Ne znam o čemu pričaš, NBA je bolji svake godine. Ovaj 2k17 malo stagnira, ali i dalje je jednako dobar kao prošli.

napravili znanost od zabave  :lose

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #659 : Veljača 12, 2017, 01:08 »
Imam i PES 17 i FIFU 17 na PS4 i FIFA je puno puno bolja..PES i dalje ima problema sa okretima igraca, reakcijom igraca, kontrolom igraca itd..katastrofa u usporedbi s Fifom