Autor Tema: Pro evolution Soccer  (Posjeta: 86898 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline redsi

• Newbie
  • You ll never walk alone!
Pro evolution Soccer
« : Ožujak 09, 2008, 20:52 »
Igra li tko PES 6 ili 2008.
Ja taj serial igrica igram 8 godina i trenutno prelazim s LIVERPOOLOM.

Pogledajte moje najbolje golove prošle godine (PES6):

Inače najbolje golove koje sam ikada dao dao sam s Liverpoolom..

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Pro evolution Soccer
« Odgovori #1 : Ožujak 09, 2008, 21:07 »
Igram ga od kada je izašla prva verzija na PlayStation jedinici  :super Definitivno jedna od najboljih igrica koju sam ikad igrao (ako uzmemo u obzir cijeli serijal). Od samog početka (kada nije bilo klubova!) sam igrao s Engleskom, a čim su došli klubovi sa Liverpoolom. Vjerojatno sam 99.5% utakmica od kada postoje klubovi odigrao sa Liverpoolom. Tek tu i tamo, stvarno jako rijetko odigram s nekim drugim.

Jedino mi zadnji i nije baš nešto najbolje sjeo... pa sam odigrao tek polovicu prve sezone master lige...

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Ožujak 09, 2008, 21:32 »
Uf ja sam igro 6 i predobro je bilo...počeo sm sam svoj klub, doveo dost maloplaćenih ali odličnih igrača i super mi išlo...al komp me zezo ko sada i nije baš bilo ok i ošli su mi savegami a igro sam nekih dobrih 5 sezona, Joaquin mi je bio najjači al ga nisam prodao...08 mi treba frend donest, imo sam ga ali šteka  :zid(komp mi je tot u Qurcu)sad sam sve formatiro i nanovo instaliro i nadam se da će sve bit u redu...ali & je najbolja - svi se slažu
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline redsi

• Newbie
  • You ll never walk alone!
« Odgovori #3 : Ožujak 10, 2008, 15:34 »
Igram ga od kada je izašla prva verzija na PlayStation jedinici  :super Definitivno jedna od najboljih igrica koju sam ikad igrao (ako uzmemo u obzir cijeli serijal). Od samog početka (kada nije bilo klubova!) sam igrao s Engleskom, a čim su došli klubovi sa Liverpoolom. Vjerojatno sam 99.5% utakmica od kada postoje klubovi odigrao sa Liverpoolom. Tek tu i tamo, stvarno jako rijetko odigram s nekim drugim.

Jedino mi zadnji i nije baš nešto najbolje sjeo... pa sam odigrao tek polovicu prve sezone master lige...

Ni meni se ne sviđa najnoviji nastavak, zato igram šesticu.

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #4 : Ožujak 10, 2008, 16:52 »
ja iso znan igrat pes i najlegendarniji koj san igra je bija PES2 za PS1 :klanja. ovaj novi mi se nije baš svidija  nešto zato igran pes6 sa ocjenama, transferima, dresovima ... ka u novon pesu
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline implant

• Newbie
    • fuck implant
« Odgovori #5 : Ožujak 22, 2008, 16:39 »
uvik igra uvik cu i igrat... liverpool, inter ili az alkmar :D

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #6 : Ožujak 25, 2008, 00:27 »
Evo ja na pes 6 igram sa liverpoolom 1990-2000 master league
----------james-------------
 ----carra--hyypia--mateo---

-----redknapp-murphy-------

---macca---stevie g---barnes

----The God-Owen(Rush)----

Barnes ima 25god rush 35,owen 18 fowler 22 stevie g i carra po 20 ovi ostali po 25-26..skino option file ima dosta ekipa 1990-2000 od crvene zvezde do ajaxa...pravo zanimljivo :super

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #7 : Ožujak 25, 2008, 16:04 »
Di si skinuo :? :? link odma :p
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #8 : Ožujak 25, 2008, 19:34 »
Ehhh i ja sam kao i svi vi odigrao hrpu utakmica sa Liverpoolom i sa engl. repkom samo zato sto je Owen bio bog i batina.. :D
Above Us Only Sky!!

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #9 : Lipanj 27, 2008, 15:22 »
Ups  :sram :sram

evo ovdje imas :

http://pesclub.forumcommunity.net/?act=Print&f=1509648&t=8903813

za ove classic timove..jest da kasnim al nisam vidio prije sorry..

btw. za sve pesoholicare da vas obradujem..degen uopste nije lose napravljen cak sto vise dobar je na pesu tako da je pojacanje, bar za igrica  :D

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #10 : Srpanj 09, 2008, 14:45 »
to mi je jedna od naj igri..igram ju od drugog nastavka, 2008 mi se ne svida :lose, pa sam lijepo otisao u ducan, kupio PES 6 origigi i sad vec jedno 5 mjeseci haklam online :love...offline mi je vec jako dosadan, moji frendovi mi nisu neka konkurencija, zato imam online i tamo derem..
jel igra jos tko mozda online?

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #11 : Srpanj 18, 2008, 19:56 »
Pogledajte strijelce..i koga "kontrolisem"..ovo je na 5 zvjezdica i eto potrefilo se da bas njih 3 dadnu gol  :D

Inace ovo mi je option file euro 2000  ;)

Offline Periklo

• Hero Member
« Odgovori #12 : Srpanj 18, 2008, 23:07 »
Otprilike jednom mjesečno se skupi nas nekoliko pa se kačimo PES-a. Nađemo playstation od nekoga koga nađemo i deri, zanimljivo bude, baš je dobra igra.

Samo čini mi se da je u ovom zadnjem Liverpool dosta slabo napravljen, ja im s Liverpoolom ništa ne mogu, a kad igramo s drugim ekipama razvaljujem.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #13 : Srpanj 18, 2008, 23:21 »
Ma Liverpool je katastrofa, Gerrard ok, Torres, može proć, ostali jad i bijeda. Reina prima pacerske golove da to nisu istine...

Ali ipak igram s njima i samo njima, zadovoljstvo pobjede protiv Barcelone, Intera, Reala, Chelsija... koji su napravljeni daleko bolje je tim veća :D

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #14 : Srpanj 18, 2008, 23:35 »
zadovoljstvo pobjede protiv Barcelone, Intera, Reala, Chelsija... koji su napravljeni daleko bolje je tim veća :D
a da vidis tek koje je to zadovoljstvo na onlineu...ima hrpa tih likova kaj igraju sa Interom i Barcom...to je strahota...svi igraju s njima jer su najjaci...naravno nadu se i likovi koji igraju sa srednjim ekipama kao ja...i bas sam sad nasao jednu hrvatsku ligu...
da se vratim na pricu sa interom, Bar ih fino napunim...