Autor Tema: SORARE - Fantasy Fooball  (Posjeta: 1858 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
SORARE - Fantasy Fooball
« : Srpanj 05, 2023, 10:51 »
Ekipa, igra li tko od Vas SORARE - Fantasy Football ili NBA? (ima i baseball, ali taj sport nit me zanima, nit razumijem  :srednji)

(Slobodno tema neka se prebaci drugdje ako joj ovdje nije mjesto)  :)
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
Odg: SORARE - Fantasy Fooball
« Odgovori #1 : Srpanj 05, 2023, 11:08 »
ja igram klasični Fantasy.. koje su prednosti tog tvog što spominješ.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
Odg: SORARE - Fantasy Fooball
« Odgovori #2 : Srpanj 05, 2023, 11:21 »
https://sorare.com/football

Ako imaš dovoljno sreće i znanja, možeš osvojiti kartice koje možeš prodavati pa nešto i zaraditi, igraš masu liga, slažeš si ekipu po karticama koje imaš/osvojiš/kupiš. Meni je zanimljivo skroz.

A ako si baš u lovi, možeš ih i kupovati i prodavati.

Igram i NBA, ali je trenutno mrtvo jer je gotova sezona. Od nogometa igram samo MLS ligu jer su ostale završile, a i čekam Eurocupove da počnu pa ću vidjeti hoću li imati dovoljno kartica da i tamo složim koju momčad.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly