razmisljao sam vec jedno vrijeme dal otvorit temu ili ne al imamo i blesavijih.. sumnjam da cemo se stvarno uspjet skupit al bilo bi mi jako zao propustit ovakvu priliku i ne otic gore
konacno smo u nekom finalu a na wembleyju nismo igrali vec 15 godina.. nas nekolicina se vec dogovarala za ic u london ali znate kako to ide - svakih par dana netko otkaze i od toga na kraju ne bude nista
letovi su jeftini, hosteli takodjer - i koliko sam ja gledao, jos ima mjesta
e sad, cujem da je potraznja za karte puno veca od ponude i to je dosta velik problem.. ako gore misle ic neki ljudi koje vec poznam ja bi isao i bez karte, ako ne - tesko.. uglavnom, ako znam da cu dobit kartu isao bi 100%
zato me zanima kako dise forum sto se tice odlaska gore, pogotovo ovi s kojima sam vec putovao na utakmice i ovi koje znam s pive/nogometa/neceg treceg
ostale bi zamolio sljedece.. ako itko ima ikakvu vezu za karte (znam ljude koji su nabavljali preko pralije-veza benayoun i ljude koji su nabavljali preko biscana ali te veze su sad dosta slabe pa je karte tesko 'nazicat') i moze ih probat nabavit a ne misli ic da nama ostalima koji smo voljni ic gore proba pomoc na nacin da sredi karte.. da, svjestan sam toga da je ova moja molba stvarno 'long shot' sto se tice nabavljanja ali isto tako znam da bi ja pomogao nekom da mogu kad su takve stvari u pitanju pa ako netko ikako moze do njih (zna nekog tko ima veze s liverpoolom, zna neke menadzere, celnike saveza, novinare, ima prijatelje u engleskoj koji mogu kupit karte a ne misle ic...), nek pliz javi - naravno, karte namjeravamo platit samo sto je do njih prakticki nemoguce doc normalnim putem
inace, koliko ja znam, na tekmu se sprema ekipa iz splita, njih trojica.. ja ih znam jos s gostovanja u firenzi a ian rush (inace clan ovog foruma) bio nam je veza za nabavu karata za utakmicu europa lige protiv sparte prag
dakle.. ima zainteresiranih?