Dobrodošli na lfccro.com forum!
Ukupno Glasova: 82
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vidio u Plodinama 0.25 bočice
aj serete sad s Kilkenijem,,,pa deset puta su bolje češke pive neg irske...kad ih ovi imaju svega deset komada...mislim dobre su i jedne i druge, al dajte braćo...ko nije pio crnog kozela, taj nije živijo...rekli bi zombiji...
staklena flaša crnog kozela mi stoji na ormaru, isto tako i breznika, krusovica, staropramena, te limenke običnog kozela, krusovica i staropramena... i moram reć da su sve te pive prefakinjebene ...užitak za pit, samo klizi niz grlo, nešto nevjerojatno
meni još od tih čeških leži i točeni pilsner,a dobro pivo mi je i mađarski dreher,jednom prilikom sam se izbio sa 15 boca u jednoj večeri i za divno čudo ujutro me ništa nije bolilo,odmah sam navalio na doručak u hotelu
0.25? Šta je to jebote? Kapi za oči?
Nema boljeg osjećaja od onog kad se prejedeš i popiješ čašu kole Ja nisam otkrio tekućinu koja bolje sjeda poslije hrane od kole.(A pio sam svašta )
jebajiga weka...tek sam sad shvatil da je doktor započel ovu temu s kilkenijem,...a zna se..... protiv doktora nikako!....emile, šefe..... slažem se s tobom... kilkeni je zakon!ma kakv zakon..... to je ustav!...
vidim nitko ne spominje jelen pivo , isto tako dobro pivo