Anketa

Arsenal vs CP

Želim poraz Arsenala i slavlje titule već danas
Danas smo svi luigi i navijamo za Arsenal

Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 302604 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Engleska premier liga
« Odgovori #7080 : Siječanj 20, 2025, 09:44 »
City da bi se nadao bilo čemu mora uzeti 18 bodova u narednih 6 utakmica, a ne vidim da mogu više od 10-12 bodova uzeti, neće se boriti za titulu s nama sigurno

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #7081 : Siječanj 20, 2025, 09:50 »
Od Citya bih strahovao da su na mjestu Arsenala. Ovako su na -12 plus mi imamo utakmicu manje. U ovom trenutku mi se ta razlika cini prevelika da bi bili kandidati za titulu.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7082 : Siječanj 20, 2025, 09:57 »
jedva čekam da odradimo taj Goodison, samo da više ne računamo ta potencijalna 3 boda nego da imamo stvarno stanje stvari.

mi do Citya imamo Ipswich doma, Bournemouth vani, Everton vani i Wolvese doma što je ok raspored, 2 uvjetno lakše doma i 2 malo teže vani. Uspijemo li dobit sve 4, mislim da ćemo moći rasterećeni doći na Etihad i igrat bez da nam gori pod nogama.

još da Arsenal i City odigraju neriješeno...  :srednji
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7083 : Siječanj 20, 2025, 10:01 »
jedva čekam da odradimo taj Goodison, samo da više ne računamo ta potencijalna 3 boda nego da imamo stvarno stanje stvari.

Ne moraš računati ta potencijalna 3 boda kao upisana. Ali jako često vidim da kad mi igramo 1. i imamo isto tekmi kao i Arsenal, ljudi to ne gledaju tako nego računaju da će Arsenal svoju dobiti i da onda mi imamo tekmu manje. Ono wtf?!
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7084 : Siječanj 20, 2025, 10:06 »
sa 10 bodova iz te četiri ja sam prezadovoljan

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7085 : Siječanj 20, 2025, 10:13 »
Ne moraš računati ta potencijalna 3 boda kao upisana. Ali jako često vidim da kad mi igramo 1. i imamo isto tekmi kao i Arsenal, ljudi to ne gledaju tako nego računaju da će Arsenal svoju dobiti i da onda mi imamo tekmu manje. Ono wtf?!

ahahahahaha je je, to sam i ja primijetio.
kao kad smo dobili Brentford, nitko ne govori da imamo plus 7 i isti broj utakmica (pričam u periodu između kraja te utakmice i početka Arsenal-Villa) nego se računa +4 i utakmica manje  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7086 : Siječanj 20, 2025, 10:15 »
ahahahahaha je je, to sam i ja primijetio.
kao kad smo dobili Brentford, nitko ne govori da imamo plus 7 i isti broj utakmica (pričam u periodu između kraja te utakmice i početka Arsenal-Villa) nego se računa +4 i utakmica manje  :D

Da, mindfuck. :D

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #7087 : Siječanj 20, 2025, 11:50 »
S Evertonom očekujem klasični x, uvijek računam da imamo bar taj bod više još, realna razlika između nas i Arsenala je 7 bodova. Naravno da i u toj tekmi se nadam 3 boda pa da bude razlika 9 bodova, ali i tih imaginarnih 7 je super. Očekujem pobjede doma protiv Ipswicha i Volwesa, bod sa Evertonom i mislim da ćemo uzet Bournemouth jer koliko god bili oni dobri ove sezone, to je protivnik koji nam leži, tamo smo znali stvarno odigrati odlične partije. Puno će reći i tekma Arsenal - City, tu stvarno ne želim da iko pobjedi. Arsenalu bi to opet dalo krila da se mogu nadati, a i City bi s tom pobjedom djelovao sve opasnije i samopuzdanije pred susret na Etihadu, pa ako bi onda i naš tresnuli doma već bi počela nervoza. Najbolje da mi odradimo naše kako treba, a u njihovoj tekmi je x kao stvoren za nas.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7089 : Siječanj 21, 2025, 13:26 »
Gledajući pogotke, Arsenal je najbolja momčad u napadačkim prekidima, ali isto tako 5. najgora u branjenju prekida. Liverpool je 2. najgora u napadačkim prekidima, ali i 2. najbolja u branjenju. Sveukupno su oni na +3, mi smo na 0. :D

« Zadnja izmjena: Siječanj 21, 2025, 13:33 gento »

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7090 : Siječanj 21, 2025, 13:53 »
mi smo nekad bili baš ubojiti nakon kornera, pogotovo kad su igrali Virgil i Matip.
Konate je isto dao nešto golova u LP i kupovima, ali u prvenstvu nijedan
Gomez je na nuli općenito  :D
Quansah je dao par golova, u sjećanju mi je jedan kod Aston Ville nakon ubačaja

sad smo baš neopasni. Tu i tamo se ukaže Jota. Virgil pretežno bude na skoku ali promaši, a od ostalih ništa.

e da, volio bi da u jednoj utakmici u kojoj imamo riješen rezultat damo Gomezu da puca eventualni penal  :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7091 : Siječanj 21, 2025, 14:05 »
mi smo nekad bili baš ubojiti nakon kornera, pogotovo kad su igrali Virgil i Matip.
Konate je isto dao nešto golova u LP i kupovima, ali u prvenstvu nijedan
Gomez je na nuli općenito  :D
Quansah je dao par golova, u sjećanju mi je jedan kod Aston Ville nakon ubačaja

sad smo baš neopasni. Tu i tamo se ukaže Jota. Virgil pretežno bude na skoku ali promaši, a od ostalih ništa.

e da, volio bi da u jednoj utakmici u kojoj imamo riješen rezultat damo Gomezu da puca eventualni penal  :D

Dao je Konate Wolvesima svoj prvi gol u ligi ove sezone, doduše ne direktno nakon kornera, ako na to misliš.

Ne bih dao Gomezu da izvede penal jer bi to bilo nazor, ako je suđeno dat će ga.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #7092 : Siječanj 21, 2025, 14:12 »
Nek bude ko Thuram, 2 gola u karijeri u finalu Lige Prvaka protiv Reala, više nikad ne mora zabit ništa.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7093 : Siječanj 21, 2025, 14:59 »
Dao je Konate Wolvesima svoj prvi gol u ligi ove sezone, doduše ne direktno nakon kornera, ako na to misliš.

Ne bih dao Gomezu da izvede penal jer bi to bilo nazor, ako je suđeno dat će ga.

Da da, znam ali to je iz igre pa ga ne upisujem u ovu računicu

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7094 : Siječanj 21, 2025, 15:44 »
ma baš loše izvodimo ofanzivne prekide, ništa protiv da i mi sadašnjeg stručnjaka zamijenimo nekim drugim, jer ovo kako sad izvodimo i ja im mogu govoriti, inače naš prajm prekida je bio 18/19 i 19/20, neki moj subjektivni dojam