Autor Tema: Rukomet  (Posjeta: 39996 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Rukomet
« Odgovori #330 : Siječanj 31, 2025, 13:11 »
I na stranu pobjeda i fantastična atmosfera, ali opet je vidljivo koliko su suci u drugom poluvremenu navlačili za Francuze: oprošten crveni karton Memu zbog lakta na Mamiću, propuštene 2 x 2min zbog udaraca na Martinoviću i Jeliniću (jednom je bio Remili, drugi put mislim Konan), onda im u napadu vraćaju prekršaje nakon čisto izgubljenih lopti, pa čak je i ono isljučenje Mamića kad smo imali dva igrača manje besmismelno jer nije taknuo Remilija koji se bacio ko Neymar. Majku *****sku koloniziranu  :srednji

Tu nam je prednost ovakav trener na klupi jer nismo ušli u rasprave, kmečanja isl.
Da je tu neki naš, Goluža, Lino isl, tu bi bilo cmizdrenja isl., i onda ode fokus u 3 PM kao uvijek do sada.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #331 : Siječanj 31, 2025, 15:22 »
ajmo bit pošteni, imali smo fini poguranac i protiv Slovenije i sinoć.

npr. onaj crveni karton Francuzu je baš lakrdija. Bilo je par nekih sitnih odluka u našu korist u onim momentima kad se utakmica lomila u prvom poluvremenu. Sjećam se samo jednog auta za nas, a naš igrač prije toga s obje ruke gura Francuza

naravno da mi je drago da smo pobijedili, ali mi poguranci idu na k.
protiv Danske će suđenje, naravno, biti u korist Danske. To je jednostavno takav sport
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #332 : Siječanj 31, 2025, 15:51 »
Danci si dvije klase jaci,tu ni sudci u nasu korist nebi pomogli.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #333 : Siječanj 31, 2025, 15:55 »
ajmo bit pošteni, imali smo fini poguranac i protiv Slovenije i sinoć.

npr. onaj crveni karton Francuzu je baš lakrdija. Bilo je par nekih sitnih odluka u našu korist u onim momentima kad se utakmica lomila u prvom poluvremenu. Sjećam se samo jednog auta za nas, a naš igrač prije toga s obje ruke gura Francuza

naravno da mi je drago da smo pobijedili, ali mi poguranci idu na k.
protiv Danske će suđenje, naravno, biti u korist Danske. To je jednostavno takav sport
Nisi zdrav, probaj naći nekoga od 2m i 100kg da te u trku opali laktom u lice.

Sudac je fino objasnio, Minne se zaustavio i onda opet produžio lakat i udario našeg. Na isti način je i Dika Mem par minuta iza toga napravio Mamiću, ali suci nisu gledali.
Ako je itko imao poguranac, to je Francuska.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #334 : Siječanj 31, 2025, 16:10 »
Nisi zdrav, probaj naći nekoga od 2m i 100kg da te u trku opali laktom u lice.

Sudac je fino objasnio, Minne se zaustavio i onda opet produžio lakat i udario našeg. Na isti način je i Dika Mem par minuta iza toga napravio Mamiću, ali suci nisu gledali.
Ako je itko imao poguranac, to je Francuska.
Nije. Crveni mi je bio ok. Ovaj drugi mi vec nije bio crveni i imali smo i mi par malo dramatiziranih padova koji su bili pokusaji iznudivanja. Bilo je i ono jedno iskljucenje (mislim na Glavasu ili tako nekom) par minuta prije kraja di ga doslovno nije dotaknuo igrac. Al ne mislim ni da smo mi jucer imali neki posebni poguranac, protiv Slovenije znatno vise.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #335 : Siječanj 31, 2025, 16:32 »
Nije. Crveni mi je bio ok. Ovaj drugi mi vec nije bio crveni i imali smo i mi par malo dramatiziranih padova koji su bili pokusaji iznudivanja. Bilo je i ono jedno iskljucenje (mislim na Glavasu ili tako nekom) par minuta prije kraja di ga doslovno nije dotaknuo igrac. Al ne mislim ni da smo mi jucer imali neki posebni poguranac, protiv Slovenije znatno vise.
Isto kao što Mamić nije ni dotaknuo lice Francuza a ovaj se bacio ko da ga metak pogodio u čelo...pa smo lijepo dobili duplo isključenje kad se lomila utakmica na +3 i 7 min do kraja.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #336 : Siječanj 31, 2025, 16:33 »
Isto kao što Mamić nije ni dotaknuo lice Francuza a ovaj se bacio ko da ga metak pogodio u čelo...pa smo lijepo dobili duplo isključenje kad se lomila utakmica na +3 i 7 min do kraja.
Kazem, bilo je par odluka koje su bile krive po meni, ali ne bi rekao da je itko imao neki veliki poguranac.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #337 : Siječanj 31, 2025, 19:37 »
Pa nema čišće pobjede od one jučer,kakvi suci jbt
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #338 : Veljača 02, 2025, 08:22 »
Danas taktika protiv Danaca.
Prije rukovanja u onom prvom napadu, svakom Dancu paliti šamarčinu za preseravanje, a Gidselu otkinuti glavu i imamo ih.  :D

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #339 : Veljača 02, 2025, 12:39 »
Nadam se da je Gidsela,Lauge I Neilsena uhvatila neka jaca viroza.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #340 : Veljača 02, 2025, 13:31 »
Također i Pytlicka  :D
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #341 : Veljača 02, 2025, 19:54 »
Nisu me večeras posebno impresionirali Danci.
Prejaki su, sve točno.
Međutim da smo ovu utakmicu igrali kuci, nisam baš siguran da bi nas dobili.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #342 : Veljača 02, 2025, 20:07 »
Igrali kolko je trebalo,mogli su pobjedit i 15 razlike da je trebalo

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #343 : Veljača 02, 2025, 20:25 »
Ja imam neki dobar osjećaj glede ovog prvenstva  :D

Nije me prevario osjećaj  :p

Svaka čast dečkima i izborniku. Glede finala, Danci su klasa više jednostavno.

Sad gradit na ovome narednih godina.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #344 : Veljača 02, 2025, 20:33 »
ma Danska nije trebala igrati do finala, trebao se igrati turnir pa da pobjednik turnira igra sa Danskom, toliko su bolji od ostalih