Novi Postovi

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Igrači / Odg: Florian Wirtz #7
« Zadnji post boo razzer Danas u 08:33 »
Ako Didi tako kaze, onda nema sumnje da ce Wirtz bit fantastican. Ne znam jel postoji gluplji pundit od njega, a nije da nema konkurencije.
:rotfl :rotfl
22
« Zadnji post MagicRat Danas u 08:29 »
Ako Didi tako kaze, onda nema sumnje da ce Wirtz bit fantastican. Ne znam jel postoji gluplji pundit od njega, a nije da nema konkurencije.
23
Nogomet / Odg: Engleska premier liga
« Zadnji post Winx Danas u 07:56 »
United 4 : 4 Bournemouth

WTF?

Izgleda da će Crveni đavoli opet biti na sredini tablice kao i prethodnih sezona...

A što si očekivao? Kupili su dobre igrače, ali ne one koji će napraviti toliku razliku na terenu, pa u krajnjoj liniji niti Kunha niti Mbuemo ne mogu napraviti naprijed toliko koliko im obrana može zasrati. Vezni red s Brunom je OK kad on odluči potrčati, a to je skoro nikada. Pogledajte 4. gol B'moutha i što radi i gdje je Fernandez  :lol. A bome i kod prvog. Uglavnom ova zadnja linija Uniteda izgleda tragikomično, znači sve što je mirišalo na šansu Burneomutha je bila ili dobra šansa ili gol.
United je nešto poput nas ove sezone s time da se to od njih i očekivalo, a za nas bome nije.

Na stranu sve, sinoć smo odgledali Premier league klasik i mogu reći da sam uživao, a i još pogotovo pogotovo što crveni nisu dobili utakmicu, čak štoviše trebali su na kraju izgubiti u sudačkoj nadoknadi.
24
Igrači / Odg: Mohamed Salah #11
« Zadnji post Winx Danas u 07:44 »
ivek imas ti i vecih problema. molim te makni to sto imas u potpisu

:lol :lol :lol Rekoh mu to odavno, nije odreagirao.  :D
25
« Zadnji post Winx Danas u 07:42 »
E moj Floriane, jesi fulao što si došao kod nas. Nikoji klinac od tebe. Čitao sam što je Hamman rekao i ukratko - Liverpool je očekivao da riješi poneku utakmicu, poneku da donese prevagu svojim potezima. Od toga svega ništa i kaže Didi da mu je bilo bolje da je slušao domaću struku kad su mu govorili da je to prevelik iskorak koji ako ne uspije u Liverpoolu dalja karijera mu može biti upitna i da je pogriješio što nije otišao u Bayern.
26
« Zadnji post MagicRat Danas u 01:16 »
Ne navija za City, nego navija za sebe. Pa onda nakon toga za Liverpool. Valjda.
27
Nogomet / Odg: Engleska premier liga
« Zadnji post boo razzer Prosinac 15, 2025, 23:09 »
United 4 : 4 Bournemouth

WTF?

Izgleda da će Crveni đavoli opet biti na sredini tablice kao i prethodnih sezona...
28
« Zadnji post boo razzer Prosinac 15, 2025, 22:35 »
https://x.com/i/status/2000662969764520325

Tu je to negdje. Messi vs Cuenca
Od kada ti navijaš za $itty?
Na forumu je dojam da si za Arsenal  već odavno...  :kuler
Nema više Saka, Saliba i te fore?  :D
29
« Zadnji post luigi Prosinac 15, 2025, 22:26 »
https://x.com/i/status/2000662969764520325

Tu je to negdje. Messi vs Cuenca
30
Igrači / Odg: Mohamed Salah #11
« Zadnji post boo razzer Prosinac 15, 2025, 19:11 »
Eh kad bi znao!Nije mi ni jasno ni kako se to stvorilo u potpisu.
Znat ćeš kad dobiješ hlađenje kao Monello, pa ćeš eskort damama objašnjavati šta je zaleđe a šta gegen-presing. :kuler
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10