Anketa

Odaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti... Zato je omogućeno da glasate za vaša prva 2 picka.

Xabi
De Zerbi
Zidane
Amorim
Lijnders
Frank
Ange
Nagelsmann

Autor Tema: Novi manager i sportski direktor  (Posjeta: 33941 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Novi manager i sportski direktor
« : Siječanj 27, 2024, 00:04 »

Zanimljiv datum objave da odlazi ranije ove sezone:

Liverpool have looked at Roberto De Zerbi in the past, when he worked in Italy. The club know the Brighton manager is tactically and technically excellent, with the ability to galvanise a dressing room. [@MelissaReddy_]
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2024, 00:19 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Novi manager i sportski direktor
« Odgovori #1 : Siječanj 27, 2024, 10:10 »
@Nabil_djellit, @LEquipe: Zinedine Zidane could be tempted by the idea of managing a team like @LFC with the now expected departure from Jurgen Klopp — The French manager denied the possibility of joining a #EPL club until now, but things could change

Spominju se i Amorim i Benjamin Frank.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2 : Siječanj 27, 2024, 10:25 »
Jedini manager kojeg bih želio u ovom trenutku je Xabi Alonso. Sve ostalo djeluje dosta manjkavo. Alonso je bivši igrač kluba, u pravim je godinama, pokazuje kako ima zanimljive ideje u igri i mislim da bi mogao iskoristiti postojeću momčad, i dobro govori engleski.

De Zerbi bi mi bio alternativa. Zidane je već potpuno nekakav drugi smjer, mislim da nije manager, nego trener, a nama treba netko na duge staze.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #3 : Siječanj 27, 2024, 10:33 »
Mislim da bi mogla neka anketa koga zelimo za novog trenera i par imena tipa koja se vec spominju.

Sa druge strane Mourinho je Xabia vec naveo kao next big thing na trenerskoj sceni dodavsi da je ucio od najboljih. Od Beniteza, Pepa, Ancelottia i njega samog.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Siječanj 27, 2024, 10:41 »
Trenutno je svima Xabi jedini trener na svijetu. :D

Vjerujem da će biti na listi, ali mislim da nije toliko izgledno i da je toliki favorit kako se misli. Klopp je u jednom intervjuu izjavio da je idealan igrač naših vlasnika 18-godišnjak s 200 utakmica uzorka. Poprilično sam siguran da je isto i kod trenera i da Xavi kod njih ima svoje prednosti, ali da zbog uzorka ima i minuse.

Kad je doveden Rodgers, prvi pick im je bio Klopp, drugi AVB, a tek treći Rodgers. I Rodgers po meni nije bio promašaj. U tom trenutku nismo ni mogli bolje, a realno, on nas je svake godine dizao i doveo do borbe za titulu. Tek nakon toga i odlaska Suareza, ozljede Sturridgera (čime je izgubio 80 pogodaka iz prošle sezone) + svađa s transfer committee članovima i sve je otišlo nizbrdo. Nakon toga su naši konačno dobili prvi pick.

Bio sam uvjeren da je plan Klopp do 2026. I nakon toga Lijnders s Matošem kao asistentom. Već sam pisao kako su ga vlasnici još davno doveli u klub i zadržali unatoč promjenama trenera, a i koliko vole interna promaknuća (dakle ili to ili velik uzorak s aktivnim/nedavnim pozitivnim trendom) + u prošlosti je to jebeno funkcioniralo u Liverpoolu; od Shanklya pa sve do Sounessa - da, druga vremena, ali sve je to "u krvi" kluba.

Ovako sada mislim da je plan imati 2-3 imena na listi i odabrati dugoročnog DoFa koji će onda reći svoje dodatno mišljenje oko njih i razgovarati s njima da vidi s kojim bi najbolje radio. Ali naravno da oni već sad imaju svojeg favorita. Da moram pogađati, rekao bih da će nas preuzeti se Zerbi i to mi je u redu. Bit će zabavno. :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Siječanj 27, 2024, 10:54 »
Dodana anketa. Možete odabrati prva 2 picka.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #6 : Siječanj 27, 2024, 11:23 »
Ornstein:

The plan is to appoint a new sporting director before identifying a new manager.

The search for a successor started in November when Gordon first took that unwanted phone call. The data department — headed by director of research Will Spearman — has been doing background work for the past two months on which candidates across the globe might fit the bill stylistically given Liverpool’s brand of football.

However, the active search starts now — at this stage, no approaches have been made to any candidates. Liverpool were wary of the impact of news leaking out that they were contacting agents and pursuing alternatives while Klopp was still in the job. Now the news is out there about his departure that is no longer a concern.

Xabi Alonso is regarded as the frontrunner to succeed Klopp and understandably so given his bond with the club as a player who helped win the 2005 Champions League trophy and the outstanding job he has done at Bayer Leverkusen this season. He has led the club to the top of the Bundesliga, four points clear of Bayern Munich, and the fact he has done so with a smaller budget than their rivals will surely make him even more appealing to FSG.

Brighton’s Roberto De Zerbi and Tottenham’s Ange Postecoglou, a boyhood Liverpool fan, are also on the radar. Thomas Frank also has his admirers after his body of work at Brentford, allied to the fact there are stylistic similarities between his side and Liverpool’s high-pressing, ultra-energetic approach. Julian Nagelsmann may also be of interest, although first he must navigate the Euros with Germany.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #8 : Siječanj 27, 2024, 11:46 »
Koliko god sam na prvu rekao Xabi ili de Zerbi, sad sam nekako najviše za Lijndersa

Poznaje ekipu kao i oni njega, dio je sustava, relativno popularan u klubu i gradu.
Xabi je netko tko može bit super, ali je i dalje nepoznanica

De Zerbija volim, ali njegov nogomet je ili-ili
Možeš dobit 5-0 ali možeš i izgubiti 5-0
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #9 : Siječanj 27, 2024, 11:50 »
Meni se čini da je i Kruno Jurčić trenutno bez angažmana. :lud

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #10 : Siječanj 27, 2024, 11:54 »
Koliko god sam na prvu rekao Xabi ili de Zerbi, sad sam nekako najviše za Lijndersa

Poznaje ekipu kao i oni njega, dio je sustava, relativno popularan u klubu i gradu.
Xabi je netko tko može bit super, ali je i dalje nepoznanica

De Zerbija volim, ali njegov nogomet je ili-ili
Možeš dobit 5-0 ali možeš i izgubiti 5-0
Mene je isto iznenadilo da Lijnders odlazi. Ova citava sezona mi djeluje kao da on vodi glavnu rijec u pozadini. Mozda on sam smatra da mu je prerano za preuzeti posao od Kloppa.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #11 : Siječanj 27, 2024, 12:44 »
Mene je isto iznenadilo da Lijnders odlazi. Ova citava sezona mi djeluje kao da on vodi glavnu rijec u pozadini. Mozda on sam smatra da mu je prerano za preuzeti posao od Kloppa.

Ma ne vjerujem, tip je tu godinama, involviran u apsolutno sve u vezi sa ekipom, učio godinama od Kloppa, dobio ovlasti samo takve, ja ne vjerujem da bi on bez obzira šta nema velikog iskustva u samostalnom vođenju ekipu, odbio ovakvu priliku. Ovo bi za njega bila prilika kakva se vjerojatno pruža jednom u životu. Zbilja koliko god ovo sa Kloppove strane zvučalo iskreno, ko zna kakvi su još detalji tu u pozadini.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #12 : Siječanj 27, 2024, 13:05 »
Zakacio se Klopp s vlasnicima zato i ide, to sve vidio Lijnders, ne zeli da prozivljava isto

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #13 : Siječanj 27, 2024, 13:26 »
Zakacio se Klopp s vlasnicima zato i ide, to sve vidio Lijnders, ne zeli da prozivljava isto

Moguće, ali sam isto dojma da bi Lijnders rado preuzeo taj rizik na sebe, pa na neki način sebi otvorio vrata nekih drugih angažmana (ako ne uspije u Liverpoolu)
Ovako mu je opcija neki Vitesse ili tako neki klub i onda ako tu flopne je gotov

Ajmo Lijndersa, nastavljamo!  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #14 : Siječanj 27, 2024, 13:42 »
Lijnders bi mi bio zadnja opcija, radije bi gledao Mourinha na klupi nego njega.