Autor Tema: NBA  (Posjeta: 29931 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
Odg: NBA
« Odgovori #225 : Veljača 08, 2024, 22:45 »
Super za Babu super za Knickse. Kako su ionako sigurna playoff ekipa, sad su u Burksu i Bojanu dobili super sirinu. A odrekli su se gotovo nicega za njih. Predviđam im polufinale istoka (bitno je naravno i da ih ozljede zaobiđu sto se zasada ne desava, ali svejedno guraju jako dobro)..
S obzirom u kojoj ekipi je bio do sada, ovo ce mu u smiraj karijere (barem NBA karijere) biti potpuna suprotnost od onoga sto je imao u Pistonsima.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #226 : Veljača 09, 2024, 11:20 »
Hit trade ovog prijelaznog roka  :super :super
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #227 : Veljača 24, 2024, 06:38 »
Legendarni Iverson očaran Dončićem: ‘Ne želim da itko shvati ovo na pogrešan način...‘

Na pitanje o Luki Dončiću iskazao je svoju očaranost slovenskim košarkašem i to na vrlo interesantan način.
Njegov je stil igre miks ulične i profesionalne košarke. Ne želim da itko shvati ovo što ću reći na pogrešan način, ali on igra kao da je crnac     :klanja :klanja
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #228 : Travanj 22, 2024, 08:41 »
Heh, crnac Dončić je sinoć isilovao utakmicu. Zabio je on svojih +30, ali ubio je ekipu, nitko se nije razigrao. OK, na kraju Irwing, ali to je bilo tek nakon što ih je.
Zubac ga je prilično smirio.
Clippersi (ponajviše siledžija Harden) sinoć odigrali praktično perfektnu utakmicu i to još uvijek bez Leonarda. Krajnji rezultat je sam posljedica što su zadnjih 5 minuta šetali nakon +30 što su vodili.

Što je sada hejteri, rekao sam vam na početku sezone za Clipperse, dajte im 10-tak utakmica da proigraju, a kad proigraju, teško će ih netko zaustaviti.
Pa njima je Westbrook praktično sporedni igrač.  B-)

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #229 : Svibanj 04, 2024, 09:53 »

Što je sada hejteri, rekao sam vam na početku sezone za Clipperse, dajte im 10-tak utakmica da proigraju, a kad proigraju, teško će ih netko zaustaviti.
Pa njima je Westbrook praktično sporedni igrač.  B-)

Post ti bas fino ostario  :D
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #230 : Svibanj 04, 2024, 18:23 »
Boston djeluje mocno.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #231 : Svibanj 04, 2024, 20:38 »
Irving :klanja
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #232 : Svibanj 06, 2024, 08:07 »
Irving :klanja

Bome!
Dončić je odigrao onako, za njega prosjek, ne onako kako zna kad poludi, ali Irving je potpuno poludio!
U nekoliko utakmica serije se probudio u drugom dijelu i držao ritam Dallasu s nevjerojatno preciznim šutom.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #233 : Svibanj 31, 2024, 13:08 »
Žao mi je Minnesote, al sad bar znam za kog da navijam u finalu. Da su Minny i Boston bilo bi mi se teško odlučit. Ali ovako - idemo Boston :D

Sad ili nikad.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #234 : Svibanj 31, 2024, 13:21 »
Žao mi je Minnesote, al sad bar znam za kog da navijam u finalu. Da su Minny i Boston bilo bi mi se teško odlučit. Ali ovako - idemo Boston :D

Sad ili nikad.

Iskreno nadao sam se da ce T'wolvsi uzet jos jednu utakmicu kod kuce, cisto da se Porzingis moze vratit.

Celticsi imaju tijela za bacit na Doncica i Irvinga. Trebala bi bit dobra serija.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #235 : Svibanj 31, 2024, 14:37 »
4-1 za Boston,al bit ce zabavno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #236 : Svibanj 31, 2024, 15:10 »
navijači Bostona su svakako nesnošljivi, tako da bi prije navijao za ekipu gdje ona zmija Durant igra nego za Boston, idemo Dallas !!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #237 : Lipanj 12, 2024, 16:06 »
Umro Jerry West  :cry
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #238 : Lipanj 14, 2024, 22:34 »

veceras metla Bostona i 18 naslov. Nitko kao Boston Celticsi

Mozda dobije Dallas jednu tekmu dvije max ali 4 zaredom, nema sanse.

2008 Durant, Allen i Pierce su zadnji put osvojili naslov za Kelte.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #239 : Lipanj 14, 2024, 22:47 »
veceras metla Bostona i 18 naslov. Nitko kao Boston Celticsi

Mozda dobije Dallas jednu tekmu dvije max ali 4 zaredom, nema sanse.

2008 Durant, Allen i Pierce su zadnji put osvojili naslov za Kelte.

Garnett.

Al ne volim kad ti nesto prognoziras. Okrene se na brzinu sve. Al nadam se da si ovaj put upravu.