Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 298659 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Engleska premier liga
« Odgovori #5310 : Travanj 03, 2024, 07:43 »
Vidi se tko ima Židova za vlasnika  :D.

Uglavnom, nije baš dobro da smo 2. najlošiji iz top 6 po ovom iznimno bitnom pokazatelju.

S proširenjem stadiona i optimizacijom širine momčadi vjerujem da se možemo stabilizirati na ispod 60% što i je neka preporuka.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #5311 : Travanj 03, 2024, 07:59 »
A vidi se i kako 115-ersi "savrseno" posluju, kao u svemu tako i u omjeru prihoda i placa sve "ko u apoteci", a 115 tocaka optuzbe su tek mala distrakcija na tom putu..

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #5312 : Travanj 03, 2024, 08:52 »
Cityu je Villa jedan od tradicionalno najlakših protivnika, a i u gostima je to druga ekipa, nisu toliko tvrdi. Lutonu također gori, pogotovo što je Forrest sinoć slavio, već vidim da će povesti protiv Arsenala, ali na kraju bez problema izgubiti

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #5313 : Travanj 03, 2024, 09:15 »
Ne očekujem nikakve kikseve ekipa koje se bore za titulu ovo kolo. Štoviše mislim da će ih bit na kapaljku do kraja sezone. Cityu dajem jedan kiks, a Arsenalu dva. Sve je na nama, samo pobjede, svaka utakmica je finale, mentalitet dobivanja utakmica imamo. Mislim da ako dobijemo United za vikend, da smo 80 posto prvaci. Predugo smo mi i City u ovakvim borbama da će oni kiksat Brighton i Palace ako im treba pobjeda a da ćemo mi kiksat rastereceni Fulham i West Ham ako nam treba pobjeda.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #5314 : Travanj 03, 2024, 09:57 »
Ne očekujem nikakve kikseve ekipa koje se bore za titulu ovo kolo. Štoviše mislim da će ih bit na kapaljku do kraja sezone. Cityu dajem jedan kiks, a Arsenalu dva. Sve je na nama, samo pobjede, svaka utakmica je finale, mentalitet dobivanja utakmica imamo. Mislim da ako dobijemo United za vikend, da smo 80 posto prvaci. Predugo smo mi i City u ovakvim borbama da će oni kiksat Brighton i Palace ako im treba pobjeda a da ćemo mi kiksat rastereceni Fulham i West Ham ako nam treba pobjeda.

Slažem se!
Očekujem ovo kolo našu pobjedu, pobjedu i Arsenala i Citya, ne vjerujem da će tu biti ikakvih iznenađenja. Svi će ići 200% jer mislim da će i nabijati gol razliku jer su im ove tekme i prilika za to, za neke rezultate 2-0,3-0 ili 4-0.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #5315 : Travanj 03, 2024, 10:08 »

Massone će nam biti ključan faktor do kraja sezone.  :D

Online dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #5316 : Travanj 03, 2024, 14:19 »
Naletio sam na nekakve objave, pa me to potaklo na razmisljanje i kada malo bolje pogledam zadnjih par mjeseci sam pogledao 3-4 utakmice Citya u kojima Haaland je bio daleko ispod svog nivoa? Kako Vam on igra ove sezone?

Za mene je dosta ispod svoje razine na kojoj smo ga se navikli gledati.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #5317 : Travanj 03, 2024, 14:24 »
Igra lošije, ne toliko koliko ekipa igra lošije i opet će bez problema biti prvi strijelac lige, postavio je visoke standarde. City po meni ima prosječna krila i tu očekujem da se pojačaju na ljeto, pa i da Haaland trpa još više. Ne mozes Mahreza zamijeniti sa onom kokoši Dokuom nikako

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #5318 : Travanj 03, 2024, 15:16 »
Kao sto Kovacic i Nunes nisu zajedno ni pola Gundogana..

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #5319 : Travanj 03, 2024, 15:59 »
Naletio sam na nekakve objave, pa me to potaklo na razmisljanje i kada malo bolje pogledam zadnjih par mjeseci sam pogledao 3-4 utakmice Citya u kojima Haaland je bio daleko ispod svog nivoa? Kako Vam on igra ove sezone?

Za mene je dosta ispod svoje razine na kojoj smo ga se navikli gledati.
Kompletan City je ispod razine igre na koju nas je Guardiola sve naučio, osjeti se zasićenje nakon prošle sezone i više ne grizu kao prije. Jedan Rodri nije ni sjena onog Rodrija od prošle sezone.

Njima treba da se vrate ili ova sezona bez trofeja ili promjena u organizaciji igre, protiv Arsenala su se Kovačić i Rodri barem 10 puta sudarili na 2m prostora, lani je to bilo nemoguće s Gundoganom i Rodrijem.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #5320 : Travanj 03, 2024, 19:02 »
Izbacilo mi je danas na shortsima Odegardovu ruku protiv nas i samo sam se iznervirao.
Ja ne znan na kojem planetu ono nije penal.
Salah je gurnuo loptu ispred sebe i ovaj ju mlatne rukom nazad,a kao tobože  pada.

Ma cak i da je istina da pada,a nije,opet on rukom plesne doslovno loptu.Nije pao na jebenu loptu,nego pogledom ispratio i samo je tapnuo rukom,da  Salah ne moze nastaviti sansu za potencijalni gol.

Ne znam kad sam vidio nesto ciscije,a da nije sudjeno,majku im jebem.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #5321 : Travanj 03, 2024, 19:46 »
Ma zato će ove godine titula biti najslađa ikad. Ne čak ni zbog Kloppa, to će samo dati dodatnu čar, ali zbog svih tih krađa, ozljeda i svega šta nas prati kroz sezonu. U inat svima mater im jebem.

Ljut sam samo na neke pomisli i situacije koje su nam se dogodile, sve osim titule bi bila nepravda ove godine. Mislim da nas od sada pa do kraja sezone čeka još više lomljenja od strane saveza i svih koji imaju utjecaj da ne uzmemo ligu, stvarno se nadam da smo jači od toga.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #5322 : Travanj 04, 2024, 15:57 »
https://www.b92.net/sport/fudbal/lige-petice/11053/siti-ce-se-izvuci-premijer-liga-odustaje-od-oduzimanja-bodova/vest

U slucaju da izmjene pravila, mislim da to ne bi trebalo da utjece na optuznice koje su vec podnesene.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #5323 : Travanj 04, 2024, 22:51 »
Jesu se ovima ozlijedili Evans i Varane? Ko će im igrati obranu u nedjelju s obzirom da nemaju Lindelofa i Martineza?
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #5324 : Travanj 04, 2024, 22:55 »
Za Varanea ne znam, Evans izgleda jeste. Vec odavno je postalo nebitno ko igra takve tekme.

Nadam se da ga prima United do kraja, ne trebaju nam raspolozeni