Autor Tema: Članstvo u Klubu navijača Liverpoola  (Posjeta: 6198 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Članstvo u Klubu navijača Liverpoola
« Odgovori #15 : Prosinac 19, 2023, 20:48 »
Ima možda neki info(prije nove, prije kraja 1 mj?) kada će te cca saznat za koje utakmice u proljetnom dijelu sezone će se dobivat ulaznice?

Za sada nema, svi klubovi navijača su na čekanju zbog nove tribine. Trebala je biti u 11. mjesecu već obavijest.

Offline matanuchy

• Newbie
« Odgovori #16 : Prosinac 29, 2023, 13:22 »
Za sada nema, svi klubovi navijača su na čekanju zbog nove tribine. Trebala je biti u 11. mjesecu već obavijest.

dali postoji mogućnosti da ove godine LFC CRO udruga ne dobije mogućnost kupnje karata?
Sad je već kraj prosinca, a jos se nema nikakav info vezano uz karte...a valjalo bi sve to prije i isplanirati...

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #17 : Prosinac 30, 2023, 15:26 »
Ove godine sigurno necemo dobit karte  :D
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #18 : Siječanj 05, 2024, 14:03 »
Jeli itko imao problem sa promjenom lozinke na Liverpoolovoj stranici,Jer trazi reset Pasworda,a ne zeli prihvatiti nijednu novu lozinku koju stavim.

To je sluzbena Liverpool stranica,stavim i predlozeni pas,ali ni taj ne zeli prihvatit

Offline ao3886liv

• Newbie
« Odgovori #19 : Siječanj 26, 2024, 12:53 »
Ako netko ide na Sheffield 3.4 sa udrugom, jeste gledali već možda letove, hotele/hostele?

Offline matanuchy

• Newbie
« Odgovori #20 : Siječanj 26, 2024, 13:33 »
Ako netko ide na Sheffield 3.4 sa udrugom, jeste gledali već možda letove, hotele/hostele?

razmatrao sam let Zagreb - Manchester 2.4 i nekoliko dana Liverpoola pa malo do Londona i povratak iz Londona 7.4
Smještaj nisam jos gledao, nadam se da ce kreirati neka grupa pa da mozemo zajedno dogovoriti

Offline ao3886liv

• Newbie
« Odgovori #21 : Veljača 11, 2024, 20:19 »
Jel netko zna info jel datum utakmice protiv Sheffielda 100% potvrđen ili nije jos? Vidim na PL stranici da je, ali čitam da se datumi točno objavljuju i znaju tek cca mjesec dana prije. Pa da se ne zeznem i rjesim let, hotel i onda promjene datum.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #22 : Veljača 11, 2024, 20:28 »
U prvom tjednu 3. mjeseca će ti biti potvrđene tekme za 4. mjesec. Npr. 5.2. su bile potvrđene za 3.

S tim da mislim da ti se ne može mijenjati vikend, nego samo dal' je subota ili nedjelja i vrijeme utakmice. Ako ideš petak-ponedjeljak, trebao bi biti siguran, ali nemoj me držati za riječ oko toga.
Never miss a good chance to shut up.

Offline ao3886liv

• Newbie
« Odgovori #23 : Veljača 11, 2024, 21:03 »
U prvom tjednu 3. mjeseca će ti biti potvrđene tekme za 4. mjesec. Npr. 5.2. su bile potvrđene za 3.

S tim da mislim da ti se ne može mijenjati vikend, nego samo dal' je subota ili nedjelja i vrijeme utakmice. Ako ideš petak-ponedjeljak, trebao bi biti siguran, ali nemoj me držati za riječ oko toga.

E super hvala ti, ta urakmica protiv Sheffileda je 3.4 sto je srijeda, pretpostavljam da je ona “najranjivija” zbog potencijalnog FA kupa i EL. Budem se strpio onda sa svime dok ne potvrde u trećem mjesecu, makar mi se čini da se ni onda sa sigurnošću nezna, makar čisto sumnjam da bi mjenjali nakon sto objave u 3 mjesecu