Autor Tema: Okupljanje navijača (regija)  (Posjeta: 28613 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline silvan

• Hero Member
Odg: Okupljanje navijača (regija)
« Odgovori #120 : Travanj 09, 2013, 03:05 »
Margita genijalan post! Zanimljiv i od srca napisan. :dobarpost :klanja

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #121 : Travanj 09, 2013, 15:32 »
izgleda stvarno super organizirano, bas mi je zao sto nismo isli. neka, bit ce prilike..

svaka cast susjedima :super
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline reds

• Hero Member
« Odgovori #122 : Travanj 09, 2013, 20:27 »
U svom stilu, hvala Mario puno ;)

" Nikad ne podcijeni srce šampiona ".

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
« Odgovori #123 : Travanj 10, 2013, 00:38 »
Evo i mene malo o okupljanje :D

Prvo, Mario svaka čast na postu, vidi se da je iz srca, i hvala na silnim zahvalama, ja mogu reći samo da nam je zadovoljstvo bilo. I hvala na čestitci za rođendan.

Mario je to tako fino opisao, da se nema toliko toga dodati, ali eto ja kao dio ekipe organizatora mogu još nadodati par stvari :)

Prvo , nemate pojma kako smo ponosi sami na sebe sto je ovo sve ovako uspjelo, i sto je bilo ovako fino. Jer zaista nije mala stvar okupiti preko 170 ljudi iz regije. Mi nismo sumnjali ni mrvicu da će nas ovoliko doci, jer je i prije odaziv bio velik. Još se sjećam svog prvog okupljanja sa ovom ekipom u Sarajevu, koje je bilo prije više od godine i pol, apsolutno nikoga nisam znala, samo smo komunicirali preko grupe, al sam se ipak zaputila na bus (sama) i za Sarajevo. Prvog sam upoznala Elvedina (redsa), koji je sjeo u bus malo kasnije, u Sarajevu smo zovnuli ljude da dođu po nas, kad smo se svi vidjeli, upoznali, ono kao da se znamo 100 godina. Doček je bio takav, i ja sam se stvarno ugodno iznenadila. Nas tada u Sarajevu bilo oko 120, ono svi različiti , a svi isti. I poslije toga ja i Elvedin se ponudimo da isto organiziramo u Mostaru, u studenom mjesecu, kad su Mario i ekipa bili (crna guja, nismo te zaboravili), dobišmo tada Chelsea, zabi ga Glen, a veseljaaaa, onda smo imali humanitarnu akciju, ma sve je za 10 proslo. Svima nama je to okupljanje ostalo daleko najbolje. I od tada i Elvedin i ja ušli u admin team, tako da nas je sad 11 ljudi koji rade na svim ovim projektima. Uglavnom pokrivamo cijelu BiH :D

Okupljanje u Mostaru nam je ostalo najbolje, ali do ovoga sad. Ovo ga je nadmašilo. Jest da je rezultat malo zeznuo stvar, ali bar meni, nije to puno značilo. ekipe su bile raspoložene, Mario, Makedonaca nije bilo, LFC Serbia raspolozena, raspjevana, LFC CRO  sa nama za stolom sjedila, Zoky nam se malo žalio kako vama fali žena, pa samo navaljivao da se slika sa nama :D meni rođendan bio, i kad se ekipa skupila, priđe meni netko sa leđa, ja se okrenu, kad Mahir i Mirza (admini nasi) drže tortu za rodendan, jos su i pjesmu otpjevali. Ja ostala ono puuuf, rekoh, šta je ovooo? i plus crni duks Liverpoolov za rođendan, ma ono za nepovjerovat. Ljudi, hvala vam velika, nikad vece iznenadenje nisam dobila. LFC CRO ekipa je prva dobila tortu, samo da se zna kako smo ih pazili :D

I tako mi upoznali Zoky-a napokon više, ja zamisljala to neki stariji, ozbiljni gospodin, (ono majkemi ga se malo bojala :D ) , kad tamo mlaaadi dečko :D , stvarno mi je drago sto ste dosli, hvala vam jos jednom, zao mi je sto i ostalo nisu dosli, inace, nepisem cesto na forumu, al sam svaki dan tu, citam vam postove, i stvarno bi jos neke ljude voljela upoznat, al se nadam da ce LFC Serbia uspjet organizirat ovo u Beogradu početkom sezone iduce, i da se gore vidimo.

Članak i slike o okupljanju su izišle na desetak portala, ovih dana bi trebali i u novinama izići, tako da se pravo čulo za ovaj događaj.

Hvala ljudi još jednom!   Zoky, čekamo tvoj osvrt ;)

p.s. Ja sam vam ova crna do Zoky-a ako me niste znali :D
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #124 : Travanj 10, 2013, 07:37 »
Hehe, da, godine su preko interneta uvijek teške za procijeniti, pitajte one koji su upoznali mog imenjaka zoorana tu sa foruma :D Vas je Dacho navikao na godine vidim ja  :super

Skupio sam slike od kolega pa ću napisati, vjerojatno i danas već svoj osvrt!

( ps, imam 27 godina :P )

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #125 : Travanj 10, 2013, 09:43 »
Nisam znao za pozadinu ove priče o torti i duksu. Jako lijepa gesta!
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline dacho

• Newbie
« Odgovori #126 : Travanj 10, 2013, 15:18 »
Sta ja da kazem a da vi vec niste spomenuli  :)
Drago mi je da ste zadovoljni i puno se od srca zahvaljujem. Vidim, spominjete i mene  :) pa mi samo moze naravno biti drago O:) Hvala Mariu na divnim rijecima, objavicemo to na BiH grupi, nadam se uz dozvolu  :) jer ono sto je Mario napisao treba da vide svi. Zoky, mi se cujemo, mozemo i ovdje a mozemo i preko maila, kao i do sada. sto se tice godina, priznaces da ipak ne izgledam lose  :) za svoje. Btw, za ostale koji me ne znaju, ja sam ovaj shupak u ovom Candy dresu  :) Ljudi, vidjecemo se u beogradu, nadam se u jos vecem broju. Eto mi smo krenuli a sad je na vama ostalima da ovo nadjacate. Ali uvijek ima ona star poslovica koja kaze: Djevojci je samo jedan prvi a svi ostali su drugi, heheheheh Vidimo se.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #127 : Travanj 10, 2013, 16:05 »
Drago mi je da ste zadovoljni i puno se od srca zahvaljujem. Vidim, spominjete i mene  :) pa mi samo moze naravno biti drago O:) Hvala Mariu na divnim rijecima, objavicemo to na BiH grupi, nadam se uz dozvolu  :) jer ono sto je Mario napisao treba da vide svi. Zoky, mi se cujemo, mozemo i ovdje a mozemo i preko maila, kao i do sada. sto se tice godina, priznaces da ipak ne izgledam lose  :) za svoje. Btw, za ostale koji me ne znaju, ja sam ovaj shupak u ovom Candy dresu  :) Ljudi, vidjecemo se u beogradu, nadam se u jos vecem broju. Eto mi smo krenuli a sad je na vama ostalima da ovo nadjacate. Ali uvijek ima ona star poslovica koja kaze: Djevojci je samo jedan prvi a svi ostali su drugi, heheheheh Vidimo se.

Imaš moju dozvolu ;) Pozdrav druže!
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #128 : Travanj 10, 2013, 16:05 »

Ma ne može se reći ništa drugo nego veliki respekt  :super Trebalo je to sve skupa ogranizirati, a za ekipu se nisam bojao da će biti vrhunski, a još su me i više ugodno iznenadili!

Naravno, u kontaktu smo za dalje!

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline dacho

• Newbie
« Odgovori #130 : Travanj 18, 2013, 07:16 »
ne znam ljudi da li bas svi koristite FB ali hajmo da se glasa ovdje za Gerrarda, ko nije do sada..

http://www1.skysports.com/pfa/28802/8549981/Steven-Gerrard

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #131 : Veljača 20, 2014, 08:04 »
Dacho mi je javio da LFC BiH planira novo okupljanje u Mostaru. Termin će najvjerojatnije biti 16.03., dakle gostovanje na Old Traffordu.

Eto, tko je blizu i bude u mogućnosti, nek slobodno naleti. Zadnje takvo okupljanje u Mostaru bilo je 2011. kada smo slavili na Bridgeu golom Johnsona, mjesto je bilo caffe bar Sport klub.

O svemu ćete biti pravovremeno obavješteni.