Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Mene je jedino malo razočarao Nunez, kad je nastala šora zaletio se u gužvu i onda sam očekivao nekakav kroše ili slično, a on je išao mirit zaračene strane. Gledam također šora i gužva a naš Trent stoji na drugom dijelu terena i ide put svlacione a iza njega Jota, e to me iznerviralo.

mene je Nunez najviše razočarao kad nakon drugog gola protiv Brentforda nije drugi put skinuo dres i dobio drugi žuti. to bi bio pravi Nunez
iako ok je bio neku večer u fajtu. Malo se gurao, čupao, tu je bio, aktivan. I on i Alexis

Trent? taj lik nema ništa kapetansko u sebi. Sve ako i ostane, a uvjeren sam da odlazi, nadam se da nikad neće postat kapetan
2
Jonesov crveni mozemo prevazići to i Trent zna. Steta sto Diaz nekog nije nokautirao u Cantona stilu, oprostio bih mu svaki pokusaj epilepticnog driblanja samog sebe
3
Mene je jedino malo razočarao Nunez, kad je nastala šora zaletio se u gužvu i onda sam očekivao nekakav kroše ili slično, a on je išao mirit zaračene strane. Gledam također šora i gužva a naš Trent stoji na drugom dijelu terena i ide put svlacione a iza njega Jota, e to me iznerviralo.

Nisam to vidio, ali me ne iznenađuje. :neznam
4
5
Super, znači tebi je top i Doucoure i njegovo provociranje naših navijača. Stvarno je kreten onaj Jones šta je nasrnuo na njega.

naravno da je top!
top su mi i Doucoure i Jones.

Doucoure podjebaje navijače gradskog rivala, a Jones brani svoje navijače i klub. Obojica su po meni napravili top stvar.
Jedino mi je Slot ispao malo naivan sa ovim svojim crvenim
6
Nogomet / Odg: Engleska premier liga
« Zadnji post Marijo Danas u 13:46 »
Odma zlatni sat, dijamanti u uši i vreća preko glave kad bude išao na okupljanje reprezetnacije.

i petero djece s pet različitih žena u iduće 2-3 godine  :D
7
Mislim da je Jones bio preblag,jedino mu to zamjeram.
8
Off-Topic / Odg: Bitcoin/Ethereum/Litecoin/Ripple/...
« Zadnji post Massone Danas u 12:17 »
Izlazi 20.2. na mainnet.

Trenutna vrijednost mu je 60 eura, očekujem stromglav pad u narednim danima.
9
meni je ovo što je Jones uradio top, definitivno fali toga više ovom modernom fudbalu, baš se vidi da je local lad
10
Da, malo čudan odgovor Marija, pogotovo kad znamo njegove svjetonazore (ovo što ga znamo preko foruma) i kada zanmo šta se dogodilo par minuta kasnije na utakmici.

Ja da sam na Jonesovom mjestu bi bio bar duplo grublji. :neznam

Ne znam šta bi ti Marijo u toj sitaciji radio, šutio i gledao kako ide prema gostujućoj tribini i provocira? Nema šanse, odma na pod i single leg izvlačim. :lol
 Str: [1] 2 3 ... 10