Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 181220 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #2025 : Rujan 20, 2024, 09:00 »
De bannajte me na vrijeme.
+1
 :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2026 : Rujan 28, 2024, 21:35 »
Vrati se Monello na forum, skuhala sam ti paštašutu!  :D

Mislim da se lik vremenom opametio i da je vrijeme za 2. šansu. :ceka
Trajno baniranje nije fer iako nije ekspert za nogomet i hejtanje Salaha je neopravdano.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2027 : Listopad 04, 2024, 12:23 »
Kakve nepogode u Hercegovini, boorazzer jel te zahvatilo?

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2028 : Listopad 04, 2024, 13:14 »
Brate nije ...
Hvala Bogu, ništa kod mene..
Jablanica i Konjic su kritični..
Ima nekoliko poginulih i dosta nestalih...

Imam ih u svojim molitvama .  :love
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2029 : Listopad 04, 2024, 13:43 »
Kakva to kiša mora biti da napravi takvo stanje? Je li neka rijeka prelila, ne razumijem količinu kiše koja je to napravila sve... nigdje ne pronalazim ništa o uzroku. Ne vjerujem da je uzrok kiša, pa kiša pada cijeli život pa se ovako nešto nije dogodilo. I nije da je padala 20 dana, padala je preko noći.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2030 : Listopad 04, 2024, 13:49 »
Kakva to kiša mora biti da napravi takvo stanje? Je li neka rijeka prelila, ne razumijem količinu kiše koja je to napravila sve... nigdje ne pronalazim ništa o uzroku. Ne vjerujem da je uzrok kiša, pa kiša pada cijeli život pa se ovako nešto nije dogodilo. I nije da je padala 20 dana, padala je preko noći.
Ogromna kolicina kise, bespravna gradnja, sječa šume, retardirana vlast i jos mnogo toga. Jest da je prirodna nepogoda, ali itekako se moglo predvidjeti i smanjiti steta, pogotovo sto je i 2014 godine bilo slicno i nista se nije uradilo od tad

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2031 : Listopad 04, 2024, 13:53 »
Mislim da je baš zbog količine kiše.
Ja sam sinoć vozio za Široki Brijeg i stalno je padala nemilice.
Znači brisači su na max., usporio sam na nekih 30 km/h jer zbog količina padalina i mraka jedva da sam vozio.
Tako je cijelu noć puhalo i padalo.
A ta Jablanica je valjda kritično područje i nije se ništa ulagalo u infrastrukturu od Olimpijade valjda.
Još nije napravljen novi autoput koji bi riješio i rastertio magistralu, gdje ljeti trebaš čekati 20 minuta da se samo uključiš na cestu.
Napravit će ovim tempom autoput Mostar - Sarajevo taman za još 10 godina.
Zato se nadam da raja neće opet glasati za ove iste, koji nas lažu i kradu već 30 godina.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2032 : Listopad 04, 2024, 14:57 »
Pogleedajte na google maps, iznad Jablanice su 2 vrha brda ogoljena od šume, odatle su klizišta krenula.
Kažu ljudi da toliku količinu kiše nisu za života vidili kako je padalo jučer u Jablanici, preko dana sam prošao tuda Sarajevo - Mostar, brisači nisu mogli osvojiti, doslovno se 20-30 na sat vozilo, kao da je netko otvorio česmu i ostavio da teče.

Jablanica je u potpunosti odsječena od ostatka države: krater širine 10-15m u Komadinovom vrelu prema Mostaru, voda odnijela 3 kilometra ceste na dionici puta Jablanica - Rama, u Doljanima krater širine 20m, u Buturović polju urušen most.
Trebat će mjeseci, ako ne i godine da se prometnica M17 vrati u puni prometni kapacitet, doslovno je Bosna otkinuta od Hercegovine jer su svi putevi vodili kroz Jablanicu.

Žao mi je svih ljudi koji su na bilo koji način pogođeni ovime, mislim da je najmanje što mi iz BiH možemo učiniti je pozvati 17039 i donirati pomoć putem pomozi.ba udruge.

Ali u svemu ovome opet se postavlja pitanje tko odobrava gradnje kuća uz korita rijeka, tko daje koncesije za vađenje šljunka, granita i ostalih separativnih materijala iz korita rijeka čime se sami tok mijenja, otkuda pamet graditi kuću na već 50-60 godina poznatim klizišno osjetljivim područjima ? Evo i u Mostaru je pitanje kad će se komplet Mazoljice spustit u Zalik, a barem 1000 kuća postoji tamo.

Najžalosnije od svega je što je Agencija za vodno područje Jadranskog sliva još jučer u 12h na svojoj web stranici objavili da se očekuju nenormalne količine oborina na području Jablanice, Konjica, Busovače i Kiseljaka ali ih nitko od medija nije shvatio ozbiljno jer su važnije vijesti o ratu na Bliskom Istoku i Ukrajini.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #2033 : Listopad 04, 2024, 23:29 »

isto kao poplave u Dubaiju. netko je kemijao previse po nebu...  :(

zvuci ko teorija zavjere...

20 mrtvih zasada.... katastrofa.

problem balkanskih drzava je da nitko nista ne odrzava. sva infrastruktura je iz doba druga Tita... al pare za naknade i poreze redovno uzimaju...

svake godine ista podrucja pod vodom i svake godine ista prica. nitko da kurcem makne...

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #2034 : Listopad 04, 2024, 23:32 »

Najžalosnije od svega je što je Agencija za vodno područje Jadranskog sliva još jučer u 12h na svojoj web stranici objavili da se očekuju nenormalne količine oborina na području Jablanice, Konjica, Busovače i Kiseljaka ali ih nitko od medija nije shvatio ozbiljno jer su važnije vijesti o ratu na Bliskom Istoku i Ukrajini.

mediji su uz politicare najveca govna na planeti. korona ludilo je to dokazalo.

slava Ukrajini i Izraelu je naredba odozgo i sve zemlje moraju to sprovoditi. tako da... balkanski politicari tu ne mogu nista.

svi mediji su u rukama istih vlasnika...

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2035 : Listopad 07, 2024, 07:49 »
Dobro, ima li kakvih ideja ili inicijative da se otvori neki račun ili da mi organizirano prikupimo i uplatimo kao LFC Cro donaciju za stradale u BiH od ove katastrofalne poplave?

Neovisno o tome, jutros na vijestima sam čuo da je razlog klizišta najvjerojatnije ilegalni kamenolom. E bem ti .... katastrofa!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!