Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 180334 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #2010 : Rujan 06, 2024, 07:08 »
Snovi me već jedno duže vrijeme fasciniraju jer su vrata u totalno glupu i nepovezanu dimenziju gdje se sve može dogodit. Noćas sam sanjao da su 90-e u Bosni i ja sam u Armiji BiH i spašavamo neku otetu curu i onda još srećem likove iz filma Ničija zemlja koji nisam gledao bar 150 godina...svašta. :lol
Nedavno sam sanjao kako nakon završene europske tekme Osijeka uzimam izjavu od Jugovića i na kraju on i ja izlazimo s Pampasa, a tamo Boysi došli na dogovorenu šoru s Kohortom.
Kakve vi gluposti sanjate?
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2011 : Rujan 06, 2024, 07:15 »
Snovi me već jedno duže vrijeme fasciniraju jer su vrata u totalno glupu i nepovezanu dimenziju gdje se sve može dogodit. Noćas sam sanjao da su 90-e u Bosni i ja sam u Armiji BiH i spašavamo neku otetu curu i onda još srećem likove iz filma Ničija zemlja koji nisam gledao bar 150 godina...svašta. :lol
Nedavno sam sanjao kako nakon završene europske tekme Osijeka uzimam izjavu od Jugovića i na kraju on i ja izlazimo s Pampasa, a tamo Boysi došli na dogovorenu šoru s Kohortom.
Kakve vi gluposti sanjate?
Nemam pojma.
Kad sanjam nešto lijepo, onda se ne budim.
Toliko sam kreativan, jer kad se probudim bude neka baš horor situacija i prepadnem se baš.
Tad se sjetim cijelog sna i mogao bi biti redatelj kako mi je bogata podsvijest.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2012 : Rujan 19, 2024, 08:27 »
Mormoni : Skandali, svinganje... Tajni životi žena jedne od najbizarnijih religija svijeta

https://www.index.hr/magazin/clanak/skandali-svinganje-tajni-zivoti-zena-jedne-od-najbizarnijih-religija-svijeta/2599375.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_d

Kod nas (mislim u BiH i Hrvatskoj) još nema ovih sekti tipa Mormoni i slično, i katolika i vjernika je ipak iznad 90% od ukupnog broja Hrvata.
Na Zapadu je trend uništavanja i sprdanja sa vjerom i Kršćanstvom, te razaranja i uništenja najveće svetinje : obitelji.
Ja ne znam točno koje su opasnosti, ali je očito da su sva zla i nastranosti kao što su ovakve sekte, pederluk, masoni , droga i ostalo dolazi upravo iz zapadnih država.
Zato je moj svjetonazor desni i kršćanski, i radije ću živjeti ovdje kao siromašan nego tamo za sva blaga ovog svijeta.
Dosta mi je moja Informatička struka, da živim fino i normalno i mogu si priuštiti i sve luksuze kao i ovi naši gastarbajteri i ne želim se petljati u politiku nikako, jer i ovako imam puno problema te želim da mogu spavati mirno i bez loše savjesti.
Ja u Bosni i Hercegovini poštujem sve vjere: kao što je Islam i Pravoslavlje i moj moto je : Voli svoje, ali i poštuj tuđe.
Mislim da je vrijeme da se naša dijaspora polako vraća kući ili bar da ulažu novac u svoje ljude i svoju državu.

Ostajte tamo - Aleksa Šantić

Ostajte tamo, sunce ovog neba
Neće vas grijat ko što tuđe grije
Grki su ovdje zalogaji hljeba
Gdje stana nema i gdje posla nije.

Od svoje majke ko će naći bolju?
A majka vaša zemlja vam je nova.
Bacite pogled po minskome polju
Svuda su kuće bez vrata i krova.

Za zemlju ovu vi ste bili krivi
Uzori svijetli što uteći znaše.
U novoj zemlji ostanite i vi
Ne dajte da vas povratkom plaše.

Ko cvjetnu granu kad proljetna krila
Okite je listom i ukrase medom
Bez vas bi maćeha domovina bila
A maćeha ne plače za izbjeglim čedom.

Ne dajte tuzi da vam dušu pati
Ostanite tamo u naručju svijeta.
Živite zato da možete slati
Rodbini vašoj para i paketa.

Ovdje bi svako da vam pamet soli
A tamo niko ružiti vas neće.
Bolji su tuđi i zidovi goli
Nego rodne kuće kud se tuđin šeće.

Tamo vam svako bratski ruku steže
U vašem kraju za vas pelin cvjeta.
Za tuđu zemlju sve vas, sve vas veže
Povratnik svaki ovdje samo smeta.

Ostajte tamo, sunce ovog neba
Neće vas grijat ko sto tuđe grije.
Grki su ovdje zalogaji hljeba
Gdje stana nema i gdje posla nije.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2013 : Rujan 19, 2024, 12:52 »
Ti stvarno trebaš promijeniti terapiju.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2014 : Rujan 19, 2024, 13:17 »
Nema te terapije koja bi tu pomogla.
Možda elektrošokovi?  :hm

Ili možda ova da to sluša jedno 24 sata?  :D

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2015 : Rujan 19, 2024, 13:30 »
Ti stvarno trebaš promijeniti terapiju.
Više od pola te tvoje Amerike je na terapiji, antidepresivima i Prozaku.

Ja ovo što malo uzimam, će biti uskoro skinuto.

Ne treba mi ništa za smirenje, jer je Bog uz mene.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #2016 : Rujan 19, 2024, 13:35 »
Kak ti se da?

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2017 : Rujan 19, 2024, 13:48 »
@boo zasto bi ljudi iz dijaspore financirali tebe i takve?!

Ovo sa suncem tudim bla bla, cista pizdarija. Ne kuzim kako neki "informaticar" s malo mozga moze tako da razmislja. Ti nisu pojeli mozak virusi?
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2018 : Rujan 19, 2024, 13:51 »
Prestajem sa ovom temom.

Ja sam svoje rekao.

Cijela Hercegovina zna tko sam ja , moja obitelj i moji prijatelji.

Over & Out.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2019 : Rujan 19, 2024, 14:14 »
De bannajte me na vrijeme.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2020 : Rujan 19, 2024, 15:23 »
Mormoni : Skandali, svinganje... Tajni životi žena jedne od najbizarnijih religija svijeta

https://www.index.hr/magazin/clanak/skandali-svinganje-tajni-zivoti-zena-jedne-od-najbizarnijih-religija-svijeta/2599375.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_d

Kod nas (mislim u BiH i Hrvatskoj) još nema ovih sekti tipa Mormoni i slično, i katolika i vjernika je ipak iznad 90% od ukupnog broja Hrvata.
Na Zapadu je trend uništavanja i sprdanja sa vjerom i Kršćanstvom, te razaranja i uništenja najveće svetinje : obitelji.
Ja ne znam točno koje su opasnosti, ali je očito da su sva zla i nastranosti kao što su ovakve sekte, pederluk, masoni , droga i ostalo dolazi upravo iz zapadnih država.
Zato je moj svjetonazor desni i kršćanski, i radije ću živjeti ovdje kao siromašan nego tamo za sva blaga ovog svijeta.
Dosta mi je moja Informatička struka, da živim fino i normalno i mogu si priuštiti i sve luksuze kao i ovi naši gastarbajteri i ne želim se petljati u politiku nikako, jer i ovako imam puno problema te želim da mogu spavati mirno i bez loše savjesti.
Ja u Bosni i Hercegovini poštujem sve vjere: kao što je Islam i Pravoslavlje i moj moto je : Voli svoje, ali i poštuj tuđe.
Mislim da je vrijeme da se naša dijaspora polako vraća kući ili bar da ulažu novac u svoje ljude i svoju državu.
Čovjek je jak onoliko koliko drži do svojih moralnih načela i svjetonazora, odnosno koliko je čvrstog karaktera.

Ako imaš 25-30 god, logično je da imaš neki svoj vid života, neki cilj. nešto što te tjera naprijed. Ne postoji taj Zapad niti bilo kakav trend koji će te skrenuti s tog puta, ne vidim zašto bi se ljudi vraćali otamo samo zbog toga što su tamo drugačiji.
Drugi par opanaka je što se već sad dijasporići odlučuju vratiti (barem moji poznanici) jer ne žele da im se dijete izgrađuje i odgaja po ovim novim nakaradnim zapadnim vrijednostima i kulturama, woke, cancel, čipka materina.

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #2021 : Rujan 19, 2024, 19:33 »

Ne treba mi ništa za smirenje, jer je Bog uz mene.

Jebote bog i marko perković simultano. Banniraj kolko oš pun mi je k ovog poltrona

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2022 : Rujan 19, 2024, 19:40 »
hahah pa očito je da lik trola, ne mogu da vjerujem da vas tako lako navlači

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #2023 : Rujan 19, 2024, 21:15 »

Mislim da je ipak do ovoga. Jer su mu postovi prije 12 godina bili normalni.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2024 : Rujan 19, 2024, 22:26 »
Čovjek je jak onoliko koliko drži do svojih moralnih načela i svjetonazora, odnosno koliko je čvrstog karaktera.

Ako imaš 25-30 god, logično je da imaš neki svoj vid života, neki cilj. nešto što te tjera naprijed. Ne postoji taj Zapad niti bilo kakav trend koji će te skrenuti s tog puta, ne vidim zašto bi se ljudi vraćali otamo samo zbog toga što su tamo drugačiji.
Drugi par opanaka je što se već sad dijasporići odlučuju vratiti (barem moji poznanici) jer ne žele da im se dijete izgrađuje i odgaja po ovim novim nakaradnim zapadnim vrijednostima i kulturama, woke, cancel, čipka materina.

Amen.
 :dobarpost