Anketa

Caicedo+Mac Allister za 145 milijuna?

Realni paket
Preskupi paket

Autor Tema: Ljetni transferi 2024  (Posjeta: 333159 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vebbo

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2024
« Odgovori #7800 : Kolovoz 09, 2024, 18:03 »
Ja bi rado da dovedemo lijevog beka i centralnog branica.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #7801 : Kolovoz 09, 2024, 18:21 »
Ne vidim bas takvu drasticnu razliku ili nesto sto Endo vec u odredenom obliku nije igrao u karijeri. Ponavljam, ako mozemo dovest Zubimendia (ili bilo kakav upgrade) apsolutno sam za to, ali isto tako ne mislim da je horor imat Endu tu.

Kako ne vidis? U posjedu je uzasan.. A to je glavna stvar koju Slot trazi..
Zadrzati loptu, posjedom odbiti presing i prebaciti igru.. Ja mislim da je Endo tu vrlo slab i da bi to bilo jako lose..

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7802 : Kolovoz 09, 2024, 18:33 »
https://x.com/AnfieldSector/status/1821941653348729038?t=1AH7VF2FuGHeHO9MJZ62gQ&s=19

Godinu dana ga poslati na posudbu u klub gdje bi igrao, recimo u Sociedad bi bio odlican potez

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7803 : Kolovoz 09, 2024, 20:01 »
Endo kod Kloppa i Endo kod Slota po meni dva igraca.. Ja mislim da je upravo horror ostati na Endi..

Slažem se. TJ, ne mislim da bi bio horor, ali jednostavno mi nije za 1. fazu build upa pod Slotom. Inače sam fan Enda I mislim da će netko dobiti jako dobrog igrača ako ga prodamo. Prošle sezone nam je bio 2. najbolja kupovina čak i kad se zanemare iznosi, a pogotovo onda.

https://x.com/AnfieldSector/status/1821941653348729038?t=1AH7VF2FuGHeHO9MJZ62gQ&s=19

Godinu dana ga poslati na posudbu u klub gdje bi igrao, recimo u Sociedad bi bio odlican potez

I ja bi ga dao na posudbu. Nadam se ostanku Mortona iako razumijem ako uzmemo 20 milja za njega.

Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7804 : Kolovoz 09, 2024, 21:35 »

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #7805 : Kolovoz 09, 2024, 21:41 »
Ma kakav Endo, šta vam je. On je taman za klub ranga Evertona. :kuler

Ovaj Zubimendi bi po svemu bio pun pogodak. Ovako sa klipova izgleda kao Busquets version 2.0.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7806 : Kolovoz 09, 2024, 23:13 »
Piše se po twitteru da smo voljni čekat ga do ponedjeljka. Ako ne donese odluku, odustajemo

Mislim da je to pametno. Moramo imat samopoštovanja
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7807 : Kolovoz 09, 2024, 23:33 »
Baš, ne čekamo Rodria, nego nekog lika za kojeg niko nije čuo do preključer kako treba

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7808 : Kolovoz 09, 2024, 23:53 »
Baš, ne čekamo Rodria, nego nekog lika za kojeg niko nije čuo do preključer kako treba

Ne čekamo nikoga kad su naši i njihovi novinari sve zajedno izmislili. To ustvari Snowball upravlja s njima. :D

Čovjeku se mijenja život. Mora napustiti klub u kojem je od djetinjstva, koji mu je osigurao financije do kraja života i koji ga je razvio kao igrača i čovjeka. Naravno da nije lako napustiti takav klub + dom, obitelj... I definitivno nije odluka koju zeliš donijeti u trenutku nego razmisliti kroz par dana, a navijači LFCa su nesigurne p***ice čim netko ne potpiše u roku od 5 minuta. Jebote, prije 2 dana smo saznali da ga želimo, danas je već panika. :lol

Bolje da sad pošteno razmisli nego da za par mjeseci plače da želi doma.

Ako dođe - super, ako ne - odjebao je i druge. Mi smo najdalje došli.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7809 : Kolovoz 10, 2024, 00:04 »
Pa sve ok, ali smo valjda dovoljno velik klub da ne dozvoljavamo da nas neki igrač koji je do Eura široj javnosti bio anonimus, danima šalta malo bi pa malo ne bi.

Kontakt je sigurno uspostavljen danima/tjednima prije nego šta je izašlo u javnost. Daj odluči se već jednom
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #7810 : Kolovoz 10, 2024, 00:06 »
Ne čekamo nikoga kad su naši i njihovi novinari sve zajedno izmislili. To ustvari Snowball upravlja s njima. :D

Čovjeku se mijenja život. Mora napustiti klub u kojem je od djetinjstva, koji mu je osigurao financije do kraja života i koji ga je razvio kao igrača i čovjeka. Naravno da nije lako napustiti takav klub + dom, obitelj... I definitivno nije odluka koju zeliš donijeti u trenutku nego razmisliti kroz par dana, a navijači LFCa su nesigurne p***ice čim netko ne potpiše u roku od 5 minuta. Jebote, prije 2 dana smo saznali da ga želimo, danas je već panika. :lol

Bolje da sad pošteno razmisli nego da za par mjeseci plače da želi doma.

Ako dođe - super, ako ne - odjebao je i druge. Mi smo najdalje došli.

Nisu nesigurne p***ice nego se sjećaju prošle godine i onog fijaska s Laviom i Caicedom. Tako će i ova priča završiti izgleda.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7811 : Kolovoz 10, 2024, 00:12 »
Nisu nesigurne p***ice nego se sjećaju prošle godine i onog fijaska s Laviom i Caicedom. Tako će i ova priča završiti izgleda.

Pa oke. I neka završi tako. Ali ajmo prvo pričekati da završi, a ne nakon 5 minuta plakati i odustajati čim se pojavi neka prepreka. Jer ako ćemo odustati svaki put kad naiđe prepreka, nećemo nigdje doći. Radije bi probao i izgubio nego ne probao ili čak odustao. Pa makar to bio i anonimus koji je do sada odjebao Arsenal, Bayern, Barcu i potencijalno Liverpool. :neznam

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #7812 : Kolovoz 10, 2024, 00:27 »
Pa oke. I neka završi tako. Ali ajmo prvo pričekati da završi, a ne nakon 5 minuta plakati i odustajati čim se pojavi neka prepreka. Jer ako ćemo odustati svaki put kad naiđe prepreka, nećemo nigdje doći. Radije bi probao i izgubio nego ne probao ili čak odustao. Pa makar to bio i anonimus koji je do sada odjebao Arsenal, Bayern, Barcu i potencijalno Liverpool. :neznam

S tim da su ti klubovi stvarno bili ozbiljno zagrizli za njega. Kao i mi na kraju krajeva. Bit ce da je zanimljiv neki anonimus. Pa ako nas odjebe kao i ove prije nas, neka smo mi probali. Ide ide, ne ide ne ide. S time nemam problem, imam problem kad nam plan B ili C za popusene transfere bude nekakav raspali Arthur..  :lose

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7813 : Kolovoz 10, 2024, 00:34 »
S tim da su ti klubovi stvarno bili ozbiljno zagrizli za njega. Kao i mi na kraju krajeva. Bit ce da je zanimljiv neki anonimus. Pa ako nas odjebe kao i ove prije nas, neka smo mi probali. Ide ide, ne ide ne ide. S time nemam problem, imam problem kad nam plan B ili C za popusene transfere bude nekakav raspali Arthur..  :lose

Tako nekako. Bit će zanimljivo vidjeti tko je alternativa i ako postoji. Prvo sam mislio da nećemo po veznjaka, a kada je izašlo da idemo po 6 za Slotov sustav, na pamet su mi pala 2 imena; Zubimendi i Varela (zbog Twittera, YouTubea i statistike. Ajd, Zubimendija sam gledao par tekmi u LP i la ligi + finale Eura, ali Varelu nisam). Za 1. nisam vjerovao da imamo šanse pa sam možda i zato sada "relaxed" kad sad čak vjerujem da bi ga i mogli dovesti prema svemu ovome što čitam. Oba igrača mi se sviđaju, pogotovo Zubimendi i to i na terenu i van njega. Van njega vjerojatno baš zbog njegove ljubavi prema Sociedadu i koliko je dugo ostao prije nego ode u neki top klub - to poštujem. Mislim da je puno teže ostati u takvim klubovima nego npr. Trentu u Liverpoolu.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 10, 2024, 00:44 gento »

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #7814 : Kolovoz 10, 2024, 01:22 »
Ne znam jesu li navijaci Liverpoola nesigurne pic.kice ali meni puca qrac hoce li zavrsiti ovog Zubimendia, odbijali su nas 10 x puta bolji igraci zadnjih par sezona