Autor Tema: Košarka  (Posjeta: 33155 )

vecac2, 67 i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ch13

• Hero Member
Odg: Košarka
« Odgovori #180 : Kolovoz 08, 2024, 22:09 »
Kakva sprdacina ove Olimpijske.Ameri rade sta zele sa sucima u svim sportovima.Ovi rade po 10 koraka igraju po tribinama,udaraju cak i suce naguravaju,a ovi mudonje ne urade nista.Srbija ih dere,ali ce suci rijesiti stvari za Teroriste Americke.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #181 : Kolovoz 08, 2024, 23:10 »
Kakva sprdacina ove Olimpijske.Ameri rade sta zele sa sucima u svim sportovima.Ovi rade po 10 koraka igraju po tribinama,udaraju cak i suce naguravaju,a ovi mudonje ne urade nista.Srbija ih dere,ali ce suci rijesiti stvari za Teroriste Americke.
Idi prati ritmičku gimnastiku, s takvim mentalnim sklopom ti ne bih dao ni da pratiš ispašu stoke, al nažalost demokratski ustroj večine zemalja na ovim prostorima i takvim poput tebe dopušta pristup internetu  :tuc

Srbija odlična 36 minuta, posljednje 4 minute divljačka košarka koja je otišla na stranu Amera, ne možeš se s njima nadigravati  i ići u run&gun, izginut ćeš. Falilo im je smirenosti ali je nedostajala agresivnost Jokića koji je prerano zaradio 4.faul i dalje nije bilo pomoći.
Jednostavno su Ameri pretalentirani, nanjušili su krv nakon Jokićeve četvrte osobne i dalje je bilo samo pitanje s koliko će razlike dobiti.
Srbija ima za čim žaliti, definitivno.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #182 : Kolovoz 08, 2024, 23:20 »
A šteta stvarno, šta više reć..

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #183 : Kolovoz 08, 2024, 23:48 »
Idi prati ritmičku gimnastiku, s takvim mentalnim sklopom ti ne bih dao ni da pratiš ispašu stoke, al nažalost demokratski ustroj večine zemalja na ovim prostorima i takvim poput tebe dopušta pristup internetu  :tuc

Srbija odlična 36 minuta, posljednje 4 minute divljačka košarka koja je otišla na stranu Amera, ne možeš se s njima nadigravati  i ići u run&gun, izginut ćeš. Falilo im je smirenosti ali je nedostajala agresivnost Jokića koji je prerano zaradio 4.faul i dalje nije bilo pomoći.
Jednostavno su Ameri pretalentirani, nanjušili su krv nakon Jokićeve četvrte osobne i dalje je bilo samo pitanje s koliko će razlike dobiti.
Srbija ima za čim žaliti, definitivno.

Ti si stvarno bolesno stvorenje i trebalo bi te negdhe sklonit na sigurno da ne zarazis ostake.

Cijeli svijet je vidio kradju,a ti nesto seres.Pa Lebron cijelu utakmicu naguravao suce bez tehnicke i bilo cega,a Srbiji tehnicka jer Amer napravio 7 koraka i to jos vodio loptu po vani.Guraju se oni muski u zenskom boksu tebi opet to normalno.Oduzima se medalja jer eti Amerikanka bila 4ta pa je treba gurnut na trece mjesto.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #184 : Kolovoz 09, 2024, 07:36 »
@CH ti si lud jbt.

Ugazili ih Ameri u zadnjoj cetvrtini, ako imas +17 onda to moras cuvat ko oci u glavi.

Ameri stisli gas kad je trebalo i to je to.

Ocekivo sam finale Njemacka-Usa, ovi ce se poigrat s Francuzima, nazalost
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #185 : Kolovoz 09, 2024, 08:14 »
Ti si stvarno bolesno stvorenje i trebalo bi te negdhe sklonit na sigurno da ne zarazis ostake.

Cijeli svijet je vidio kradju,a ti nesto seres.Pa Lebron cijelu utakmicu naguravao suce bez tehnicke i bilo cega,a Srbiji tehnicka jer Amer napravio 7 koraka i to jos vodio loptu po vani.Guraju se oni muski u zenskom boksu tebi opet to normalno.Oduzima se medalja jer eti Amerikanka bila 4ta pa je treba gurnut na trece mjesto.
Negativan si po pitanju svega, sve ti je teorija zavjere, borba mačke i miša, guranje velikih, svaki ti se post na to svodi.

Jedina situacija koja se može okarakterizirati kao nelogičnom zbog čega je dosuđena je 4. prekršaj Jokića na Davisu koji se dogodio prije šuta Duranta, Ameri su tu dobili priznatu tricu i dodatni napad iz koje Steph opet pogađa tricu i bilo je jasno da je kraj Srbije kakvu smo dotad gledali.
Ali opet su imali situaciju koliko toliko u svojim rukama al je nedostajalo preuzimanja odgovornosti na kraju kad se utakmica igrala na jedan posjed, gdje Bogdanović dvaput bježi od lopte iako ima otvoren prostor pa šut za 3 ispaljuju Micić (užasna, užasna utakmica) i Dobrić, pa onda opet kasnije Dobrićev zicer koji je ispao iz obruča i biva kažnjen novom Curryevom tricom.
Aleksa Avramović je presjedio skoro čitavo drugo poluvrijeme iako je u prvom bio najbolji pojedinac na parketu s 15 poena.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #186 : Kolovoz 09, 2024, 10:35 »
Srbija se odlicno drzala, nerealan postotak za 3 poena drzalo ih je u igri kroz 3/4. Sudije da su gresile na stetu Srbije jesu. Embiid napravi korake i postigne kos, klupa Srbije reagije i dobije tehnicku, slobodno bacanje za Amere.

U ovakvim tijesnim utakmicama tako nesto mnogo znaci, posebno psihicki. Steta, bili su blizu, Curry je bio maestralan, poslednjih par minuta je prelomilo. Nakon ovakve utakmice pitanje je koliko ce bit spremni za broncu, mada isto se moze reci i za Njemce.

Sa druge strane Francuzi ako su gledali utakmicu mogli su vidjeti sto dva centra mogu protiv Amera. U svakom slucaju navijat cu za Francuze.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #187 : Kolovoz 09, 2024, 10:57 »
Baš bi mi bilo drago da je Srbija dobila, em čisto jer su underdogovi ogromni bili ali i radi Embiida.

Lik prije dvije godine u pismu Macronu traži državljanstvo da za njih igra na Olimpijskim igrama, dobije ga i majstor se predomisli te zaigra za Team USA.

U finalu Francuska nema nikakve šanse. Prije natjecanja sam si mislio da su Ameri ranjivi i da bi ih baš Francuska mogla dobit možda, ali ovo kaj sam ih gledo na turniru me blago rečeno nije oduševilo ni najmanje. Šteta, brutalna je prilika bila ovo za Srbiju sinoć, ko zna dal će ikad dobit takvu opet.. Jokićevo bi se ime sa ovim izmaknulim zlatom i još jednim ili dva naslova moglo ladno spominjat u GOAT diskusijama.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #188 : Kolovoz 09, 2024, 11:04 »
Ch13, tebi mora da su suci nešto gadno u životu napravili  :lol

Kako su se Ameri nakraju veselili,bolje da su se pokupili u svlačionu odmah posle tekme jer su im Pešić i ekipa očitali lekciju
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #189 : Kolovoz 09, 2024, 11:30 »
Ch13, tebi mora da su suci nešto gadno u životu napravili  :lol

Kako su se Ameri nakraju veselili,bolje da su se pokupili u svlačionu odmah posle tekme jer su im Pešić i ekipa očitali lekciju

Jesu,prijetili su da ce me ubit i familiju i ti suci su sada na celu naseg saveza.A bez Mamica nikada nebi ni prosli kao suci,Mamic  im je kupovao aute,kuce,stanove itd.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #190 : Kolovoz 09, 2024, 13:15 »
Malo sam se našalio, jer uvijek spominješ suce, ali ako je tako kako kažeš onda oprosti.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #191 : Kolovoz 09, 2024, 13:32 »
Srbija se odlicno drzala, nerealan postotak za 3 poena drzalo ih je u igri kroz 3/4. Sudije da su gresile na stetu Srbije jesu. Embiid napravi korake i postigne kos, klupa Srbije reagije i dobije tehnicku, slobodno bacanje za Amere.

U ovakvim tijesnim utakmicama tako nesto mnogo znaci, posebno psihicki. Steta, bili su blizu, Curry je bio maestralan, poslednjih par minuta je prelomilo. Nakon ovakve utakmice pitanje je koliko ce bit spremni za broncu, mada isto se moze reci i za Njemce.

Sa druge strane Francuzi ako su gledali utakmicu mogli su vidjeti sto dva centra mogu protiv Amera. U svakom slucaju navijat cu za Francuze.
ovo. al bilo je još takvih stvari, ono što su sudili amerima srbima nisu. da su suci pomogli, jesu malo al srbija je izgubila jer je izgbuila kompas zadnjih par minuta. tako sam htio da srbija pobjedi jer nemrem gledat ove amere, što skakuću tamo, busaju se u prsa kod pogotka. tako antipatični.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #192 : Kolovoz 09, 2024, 14:59 »
ovo. al bilo je još takvih stvari, ono što su sudili amerima srbima nisu. da su suci pomogli, jesu malo al srbija je izgubila jer je izgbuila kompas zadnjih par minuta. tako sam htio da srbija pobjedi jer nemrem gledat ove amere, što skakuću tamo, busaju se u prsa kod pogotka. tako antipatični.

Upravo ovo, Curry je ponajbolji šuter uopće, ali brate to preseravanje, ko da samo njega čitavo vrijeme snima jedna kamera je baš gadljivo :bljak

Ono jbt te sport s ovoliko preseravanja
YNWA!!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #193 : Kolovoz 09, 2024, 15:28 »
Ne ponajbolji nego najbolji i to daleko.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #194 : Kolovoz 09, 2024, 19:54 »
je, fenomenalan igrač. i on se nije toliko preseravao, sve do zadnjeg slobodnog. inače ne pratim pa ne znam jel inače žvače taj mouthgard kad ima slobodno bacanje, al ono mi je bilo baš dno
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "