Autor Tema: Rock 'n' roll  (Posjeta: 205150 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MagicRat

• Hero Member
Odg: Rock 'n' roll
« Odgovori #2715 : Rujan 29, 2017, 18:21 »
Obavezno odi isprobati u music shop, za pocetnike gitare s tvrdim vratom su teze za svirati, ako uzmes na slijepo, mogao bi imati probleme s jabucicama prstiju :D

Klasicna je laksa za prste jer su zice od plastike, no po meni bi bolje odmah na akusticnu (ja sam tako) ako mislis svirati rock/pop.

No u svakom slucaju najbolje je obici neki veci music shop i isprobati par gitara, cisto stisnuti zice i osjetiti je, bila akusticna ili klasicna.

Ja sam kada sam poceo svirati uzeo Ariu za nekih 1000kn, i dan danas je dobra. Mislim da imas solidne Ibaneze za 800,900 kn. No opet, bitno je isprobati  :D

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2716 : Rujan 29, 2017, 18:26 »
Iso bih rock smijerom. Dali bi se našlo neke i koje biste preporučili do 100-tinjak eura?
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #2717 : Rujan 29, 2017, 19:06 »
Potrazi po cijenama na netu Ibaneze, Yamahe, mislim da ih ima ta oko 100 eura, dobre pocetnicke gitare. Mozda i koji Cort (iako mislim da su oni malo tvrdi), ili Aria.

Mozda bi ti bolje bilo postavit pitanje na gitare.info ili forum.hr-u, nisam previse strucan da znam po modelu kakva je gitara, jedino po ovome sto sam probao.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2718 : Listopad 30, 2017, 23:06 »
Jos jedan u nizu bandova koje nikad necu moci gledati. Mislim da mi je najvece razocarenje sto nisam isao gledati Motorhead, kada je gostovao u Novom Sadu. Mogu samo misliti kako im je bilo svirati pred 1 600 000 ljudi.

Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2720 : Siječanj 11, 2018, 13:59 »

Nakon Phil Taylora i Lemmya, preminuo je i zadnji clan originalnog sastava Motorhead, "Fast" Eddie Clarke.

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #2721 : Siječanj 13, 2018, 20:40 »
Bend Kula iz Čakovca večeras će održati tribute nastup Led Zeppelinu u Bikers Beer Factoryju u Savskoj. Za sve fanove Zeppelina velika preporuka.  ;) (Tko se napije, taman možemo ostati na afterpartyju gledati Liverpool-City. :D)
Mo Salah, you little dancer!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #2722 : Siječanj 19, 2018, 21:00 »
Na znam kak sam tek sad skonto da likovi dolaze u Zagreb na prvi april

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #2723 : Siječanj 19, 2018, 23:30 »
Na znam kak sam tek sad skonto da likovi dolaze u Zagreb na prvi april

Bit će imaju uskršnji koncert.  :D
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #2724 : Siječanj 27, 2018, 09:13 »

+ Electric Boogie u trećem dijelu

Ovaj medley je savršen prikaz muzičkog puta Marca Bolana! :love
Mo Salah, you little dancer!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2725 : Lipanj 23, 2018, 10:31 »

RIP Vinnie. Sad s burazerom da prase kao nekad.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #2726 : Rujan 21, 2018, 15:48 »

pitajboga koji put ovo kačim ovdje... teška brutala :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2727 : Rujan 30, 2018, 15:05 »
Kakav psihodelicni trip. Za ovakvu izvedbu jednostavno nema rijeci da se opise koliko je dobro. Od pocetnog zvuka basa, pratnju bubnja pa i do same vokalne izvedbe. A i tu je neizbrisiv trag i utjecaj Lewisa Carrolla i njegove Alice.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #2728 : Studeni 02, 2018, 23:25 »
Ovaj interview je must-see za svakog fana. Povodom 30 godina izdavanja albuma "...And Justice For All". Po meni njihov najjači album, i općenito vrhunac thrash metala - što muzički što po tekstovima. Tu su bili na vrhuncu, agresivni, mračni, brzi, precizni, ma čudo.

James Hetfield - koja je to faca. Najjači frontmen u metalu. Žao mi je, Bruce Dickinson...

"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #2729 : Svibanj 30, 2019, 19:28 »

malo vratiti rokenrol u život ovim remek-djelom. :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.