Autor Tema: Football Manager  (Posjeta: 204649 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline redscro

• Hero Member
Odg: Football Manager
« Odgovori #45 : Studeni 01, 2009, 13:11 »
Poslano svima koji su tražili.

Btw. ovaj Liverpool je na manageru predobar, teško je ne osvojiti naslov kad imaš Torresa koji kod mene u drugoj sezoni nakon 31. kola ima 36 golova u ligi(prvi sljedeći je Tevez s 21), Mascherana koji je najbolji na igri u oduzimanju lopti, pa Gerrarda, Reinu ...

Dobra stvar je što se igrači ne žale previše, u starijim managerima lojalnost igrača je bila na nuli. Gerrard, Torres, Masch ... svi plakali kako žele ići čim ponudi neki Real ili Barca, sad Barca vuče Rieru, Real Mascha, Juve Aquilanuja(pišljivih 6mil nudi guba talijanska) ... Ali nitko nema želju ići, jedino je Agger zahtjevao transfer u Inter što sam mu i omogućio.
"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran takvim stavom. Uvjeravam vas da je nogomet puno, puno važniji od toga."

Bill Shankly

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #46 : Studeni 01, 2009, 13:22 »
Poslano svima koji su tražili.

Btw. ovaj Liverpool je na manageru predobar, teško je ne osvojiti naslov kad imaš Torresa koji kod mene u drugoj sezoni nakon 31. kola ima 36 golova u ligi(prvi sljedeći je Tevez s 21), Mascherana koji je najbolji na igri u oduzimanju lopti, pa Gerrarda, Reinu ...

Dobra stvar je što se igrači ne žale previše, u starijim managerima lojalnost igrača je bila na nuli. Gerrard, Torres, Masch ... svi plakali kako žele ići čim ponudi neki Real ili Barca, sad Barca vuče Rieru, Real Mascha, Juve Aquilanuja(pišljivih 6mil nudi guba talijanska) ... Ali nitko nema želju ići, jedino je Agger zahtjevao transfer u Inter što sam mu i omogućio.
Probaj sa Dinamom, gazio u pripremnim razdobljima a sad sam 4. na tabeli nakon 12 kola  :lol :lol

Offline IvanLFC

• Sr. Member
« Odgovori #47 : Studeni 01, 2009, 13:29 »
joj komp mi je kanta .. moram ga mjenjati nasao sam jedan dobar (dobra graficka, 4 gb rama 3000 kn)
mislim da se isplati

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #48 : Studeni 01, 2009, 13:33 »
joj komp mi je kanta .. moram ga mjenjati nasao sam jedan dobar (dobra graficka, 4 gb rama 3000 kn)
mislim da se isplati

stavi ga u temu http://www.lfccro.com/index.php?topic=866.405

pa če ti reči dal se isplati
Never miss a good chance to shut up.

Offline IvanLFC

• Sr. Member
« Odgovori #49 : Studeni 01, 2009, 13:46 »
jedno pitanje za ove sto su skidali preko torenta
kolko dugo ste ga skidali  :?

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #50 : Studeni 01, 2009, 13:50 »
hvala na linku svima!  :)))

evo meni 1h 15% ali ne žuri mi se  :D

Offline IvanLFC

• Sr. Member
« Odgovori #51 : Studeni 01, 2009, 14:03 »
ja sam odustao od ovog,, radje cu kupiti cd i napravit to za 2 min. a ne drkat 4 h po kompu

Offline silhofn2

• Hero Member
  • Najbolji klub na svijetu
« Odgovori #52 : Studeni 01, 2009, 14:06 »
evo ga  manager imam na dvdu. prema 2009 izgleda kao da je sa druge planete.odlican je.3d prikaz fantazija. mijenjanje kamere kuta gledanja.vide se tribine. jedva cekam da pocnem igrat. dali da uzmem scum di cu imat zastitu sudaca ili liverpool??

ma liverpool. nabavite si fm.dobar je!
"If you are first you are first. If you are second you are nothing." - Bill Shankly

Offline IvanLFC

• Sr. Member
« Odgovori #53 : Studeni 01, 2009, 14:08 »
ja cekan da trgovine otvore posto ovde nerade danas jer je svetac ... vidit cu sutra iako i sutra je kriticno ... 
iako moram mjenjat komp pod hitno ovo je zalost sta imam

Offline silhofn2

• Hero Member
« Odgovori #54 : Studeni 01, 2009, 14:12 »
350 kn ti je original minimalno u trgovinama.ti si iz zadra imas tog sigurno u city galeriji gore na katu da ne reklamiram sad taj ducan. ma neces umrijet zbog jednog dana.brzo ce ponedeljak.strpi se. ugodno ti igranje. stvarno je dobar.
"If you are first you are first. If you are second you are nothing." - Bill Shankly

Offline Buljo

• Hero Member
  • Evriting for LFC - JC#23
« Odgovori #55 : Studeni 01, 2009, 14:55 »
ja sam odustao od ovog,, radje cu kupiti cd i napravit to za 2 min. a ne drkat 4 h po kompu

kad malo bolje promislin i meni bolje je odustat od ovih pustih torrenti :))) iman ja jednog svog svercera koji mi za 20 kn sprzi cd za po ure i donese ga na kucu, bez ovih hebavanja i drkarenja po konpjuteru.. i tih neki .iso fileova i planinarenja odnosno mountanja  :lud :zid

13.2.1911 - 13.2. 2011

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #56 : Studeni 01, 2009, 14:59 »
molim sve prisutne (da ne napišem - upozoravam) da se suzdrže od pisanja o švercanju, prženju, demon stvarčisama, ključevima,... ma znate na šta mislim :)))
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline IvanLFC

• Sr. Member
« Odgovori #57 : Studeni 01, 2009, 16:51 »
350 kn ti je original minimalno u trgovinama.ti si iz zadra imas tog sigurno u city galeriji gore na katu da ne reklamiram sad taj ducan. ma neces umrijet zbog jednog dana.brzo ce ponedeljak.strpi se. ugodno ti igranje. stvarno je dobar.

ko je iz zadra  :?

necu orginal kupovat..  :super

Offline silhofn2

• Hero Member
« Odgovori #58 : Studeni 01, 2009, 16:59 »
sori mislio sam da si iz zadra.nest sam zeznuo

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #59 : Studeni 02, 2009, 17:08 »

:lol :lol
Suze mi idu na oči i od tuge i od smijeha
Da je barem ovako u stvarnosti...  :ceka