Autor Tema: TV za utakmice Liverpoola  (Posjeta: 424 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline -marko-

• Hero Member
Odg: TV za utakmice Liverpoola
« Odgovori #15 : Studeni 21, 2023, 12:27 »
Imam android TV i na njemu imam instaliran ArenaCloud i NordVPN. Pokrenem NordVPN i odaberem Srbiju. Nakon toga se mom TV-u dodjeli srpska IP adresa i svi programi misle da sam u Srbiji pa tako i ArenaCloud. Nakon što sam to napravio, pokrenem ArenuCloud i imam sve programe koji su unutar srpskog paketa. Naravno, onda nemam one koji su u HR paketu, ali ti me ni ne zanimaju.
https://nordvpn.com/offer/

Aktivirao, radi savršeno. :D 15 eura mjesečno za 80ak kanala uključujući 15 arena u hdu, bez ugovora naravno, uplatiš koji mjesec želiš. Top.
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #16 : Studeni 21, 2023, 12:32 »
Aktivirao, radi savršeno. :D 15 eura mjesečno za 80ak kanala uključujući 15 arena u hdu, bez ugovora naravno, uplatiš koji mjesec želiš. Top.

Ako nađeš koji dobar kanal, javi. Osobno gledam samo Arene i ponekad LFC TV koji je isto u paketu. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #17 : Studeni 21, 2023, 12:38 »
može :D da da, između ostalih u paketu su i lfc tv i premier league tv.
Say what again!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #18 : Studeni 21, 2023, 15:01 »
Super tema. Ja bih se dodatno uključio za pitanje o internetu. Ja sam u okolici Dubrovnika i internet ovdje je koma. Na parici sam preko HT-a, brzine su očajne. Ima li tko preporuku za što bolje?
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #19 : Studeni 25, 2023, 17:57 »
Sad vidim da i srpske arene imaju HNL. Dinamo -Osijek je na areni 9.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dr.Lecter

• Hero Member
« Odgovori #20 : Studeni 26, 2023, 10:17 »
Super tema. Ja bih se dodatno uključio za pitanje o internetu. Ja sam u okolici Dubrovnika i internet ovdje je koma. Na parici sam preko HT-a, brzine su očajne. Ima li tko preporuku za što bolje?

Pokućni.
Naruči od svih operatera (imaš 10 dana probni rok) i ostavi koji ti najviše odgovara.
S tim da ti A1 ima mogućnost pružanja 5G mreže preko routera (dobiješ externu 5g antenu) ukoliko je područje pokriveno navedenim signalom.