Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Igrači / Odg: Miloš Kerkez #
« Zadnji post gogec Lipanj 18, 2025, 23:24 »
Može to svakako ispasti, ko i sa svakim drugim, mali ima potencijal ali očito je okolina pa i odgoj upitan..

E sad ako je radnik i ako sazrije u glavi, super, ali ako malo posjedne na klupu dok se ne aklimatizira, valjda neće raditi problem..
Činjenica je da i Lpool nije ni blizu klubovima gdje je bio, iskakanja se ne toleriraju ni u klubu niti od strane navijača, vjerojatno je toga svjestan..

2
Nogomet / Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Zadnji post gogec Lipanj 18, 2025, 23:07 »
Znači, ako Osijek opet otpadne, morat ću na kraju balade "navijati" za 'ajduka jer Dinamo će pokupovati pola Osijekove ekipe i nema šanse da sam ravnodušan na to. Osim ako Rijeka nekim čudom ne ponovi proteklu sezonu.

Leicester se ne događa često.. ko što mascherano veli, dinamo je svake sezone težak favorit, nova ekipa bi trebala biti jeftinija ali to ne znači ništa ako će imati pravu kemiju i mehanizme. Tranzicija koja je lani u defanzivi bila problematična će vjerojatno biti bolja, ali čini mi se da pokušavaju biti tranzicijska ekipa u ofenzivi za europu (brza krila?), a za hnl će im trebati trebati probijanje bloka, sasvim druge postavke, nije to jednostavno posložiti..

Opet oni europu igraju tek u rujnu, i Ri i Haj će se dobro potrošit već u ljeto, dok dinamo ima priliku drugačije tempirati formu

Puno ovisi i ostatku lige, lani su i Istra i Varaždin i Belupo otkidali bodove svima, osobno volio bi tako bude i nadalje jer nosi neizvjesnost i draž, bez šetnje za ikoga..
3
Igrači / Odg: Bivši igrači
« Zadnji post jon_snow Lipanj 18, 2025, 22:18 »
4
Transferi / Odg: Transferi 2025
« Zadnji post bobbyboi13 Lipanj 18, 2025, 21:34 »
Ja bih radije zadnjeg veznog i stopera

drito, preholivudski mi ovo
5
« Zadnji post luigi Lipanj 18, 2025, 21:28 »
Ja bih radije zadnjeg veznog i stopera
6
« Zadnji post mashaka Lipanj 18, 2025, 20:43 »
Nezaustavljivo bi izgledao trojac Wirtz, Salah, Isak.
Potroši na Isaka sve, jebeš stopera i veznjaka.
Krpati ćemo se godinu dana sa Gomezom, Quansahom, Endom i Bajceticem.
7
« Zadnji post Massone Lipanj 18, 2025, 20:41 »
𝗜𝗦𝗔𝗞 𝗧𝗢 𝗟𝗜𝗩𝗘𝗥𝗣𝗢𝗢𝗟? 👀

According to recent reports, Liverpool will try to sign Newcastle striker Alexander Isak and are willing to offer £100M guaranteed with a total package that could be worth EVEN MORE than Florian Wirtz.

Could #LFC pull this off?

𝗡𝗘𝗪: Liverpool feel there could be a window of opportunity in the coming weeks for Alexander Isak. Their perspective is that it might be worth trying.

#LFC are prepared to offer Newcastle £100M guaranteed and then a package overall that may even surpass the deal they did for Wirtz — Liverpool may still try for Alexander Isak before moving on to a different target, @JacobsBen.

Ajmo, pišaj po ligi.
8
« Zadnji post jon_snow Lipanj 18, 2025, 20:22 »
Newcastle United are working on Jõao Pedro deal club to club with Brighton.
- FabrizioRomano   
 :hm
9
« Zadnji post MagicRat Lipanj 18, 2025, 20:00 »
Citat:
[Ben Jacobs] Liverpool havent given up on Isak and are willing to break the transfer record a second time this window.

:D
10
« Zadnji post Lasko Lipanj 18, 2025, 13:59 »
Pretpostavljamo kako su Kerkez i Wirtz riješeni - sad tek kreće zabava jer je zapravo veliki upitnik što će biti s daljnjim pojačanjima, a po pitanju odlazaka je još i više nepoznanica.

Ja očekujem još napadača i stopera, veznjaka ne vjerujem da ćemo kupovati s obzirom kako je i Endo najavio ostanak, a Szoboszlaija očekujem na #8.

Str: [1] 2 3 ... 10