Meni super drag tip, uvijek iskren i direktan. Fantastična 1. sezona, 2. loša i zaslužen razlaz, ali svejedno je konačni rezultat LP. Žalosno kako su se neki navijači ponašali prema njemu. Sretno dalje!
Oproštajno pismo:
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/arne-slot-liverpool-echo-letter-34040809
Teški egomanijak al dobro ...
Gle , i meni je to na prvu bilo super taj direktan pristup , i kako Jeličić kaže "ajmo stvari nazvati pravim imenom ", ali bilo je ok pričati kako si razbio United na Teatru snova , pričati Realu što da radi sa Trentom na treningu ,itd ...čak i ove sezone je bilo "mini " hvalisanje nakon pobjede protiv Reala ( što mi je ok,jer ne pobjeđuje se Real svaki dan ), ali kad se krenulo doticati njega , gdje je bila samokritika ? , dali je on koji puta ove sezone rekao da je on kriv ? , samo je tražio izlike , a većina je to pušila jer je mislila da je on zaslužen za išta kod nas ...tako da ...
Vrijeđanje obitelji , ili još gore prijetnje neke su odvratne, ali meni se on nogometno toliko zgadio da se nadam da će nestati sa velike nogometne scene ...privatno njemu i njegovoj obitelji sve najbolje i sretno ...