margita
Hero Member
smtg old, smtg new, smtg red, nothing blue
|
 |
« Odgovor #105 : Prosinac 15, 2009, 21:30 » |
|
Ne znam je li bilo, ali jedan od boljih clipova iz Istanbula
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
LIVERPOOL IS THE POOL OF LIFE!
\"Where are you from?\" \"I\'m a Liverpool fan from London.\" \"Well laddie, what\'s it like to be in heaven?\" Bill Shankly to a Liverpool fan
\"Chairman Mao has never seen a greater show of red strength.\" Bill Shankly
|
|
|
cufta0705
Hero Member
"You'll never walk alone"
|
 |
« Odgovor #106 : Prosinac 15, 2009, 22:05 » |
|
pravi filmić u pravo vrijeme!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Brna
Hero Member
At the end of the storm, there's a golden sky !
|
 |
« Odgovor #107 : Prosinac 15, 2009, 22:11 » |
|
nevjerovatno je kako se bas uvijek najezim kad gledam clip iz istanbula, a ovaj je stvarno dobar  evo jedan YNWA celtic i liverpool... nisam siguran jel bio..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Per aspera ad astra!
|
|
|
vecac2
Hero Member
In Rafa we don't really trust anymore
|
 |
« Odgovor #108 : Prosinac 16, 2009, 19:51 » |
|
Ne znam je li bilo, ali jedan od boljih clipova iz Istanbula skoro sam zaplakao. Ovaj Liverpool vise ne postoji, ove emocije, a sve mi se vise cini i ovi navijaci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 There'll be glory, round the fields of Anfield road, sometimes, I hope [Sig By ME]
|
|
|
wewonit5times
Hero Member
Walk on with hope in your heart...
|
 |
« Odgovor #109 : Siječanj 13, 2010, 18:50 » |
|
skoro sam zaplakao. Ovaj Liverpool vise ne postoji, ove emocije, a sve mi se vise cini i ovi navijaci
gluposti osim toga, svaki put kad gledam filmic iz istambula i od uzitka skocim u zrak i zgnjecim prvo sto mi padne pod ruku kod smicerovog gola za 3-2, shvatim da taj klub postoji kao veliki dio mene iskreno, nista drugo mi ni nije bitno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly
|
|
|
scouser63
Newbie
GO REDS!!!
|
 |
« Odgovor #110 : Siječanj 13, 2010, 19:16 » |
|
Ne znam je li bilo, ali jedan od boljih clipova iz Istanbula Odlican video  ..Najbolje je kad kaze:''Its wonderfull,its marvelous,its 3-3''.Na te rijeci uvik me produ trnci..Neopisiv osjecaj,preljepo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko rano rani, sam u nju upada, ali ćud nikad! 
|
|
|
|
|
Ftorres9
Hero Member
JFT 96
|
 |
« Odgovor #112 : Siječanj 26, 2010, 00:02 » |
|
jako dobar video, lijepa pjesma al riječi.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
All round the Fields of Anfield Road Where once we watched the King Kenny play (and he could play) We had Heighway on the wing We had dreams and songs to sing Of the glory round the Fields of Anfield Road!!
|
|
|
robijas
Hero Member
|
 |
« Odgovor #113 : Siječanj 26, 2010, 00:20 » |
|
jako dobar video, lijepa pjesma al riječi..  Da nemamo YNWA ovo bi bila savrsena himna za LFC 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Dont argue with an idiot. He will just lower you to his level and beat you with experience."
Kad srce kaze ljeto...kaze pojilo...kaze zenBa...kaze voPi...kaze nicaZe ! (L) ...kaze hajmo !!!
|
|
|
Ftorres9
Hero Member
JFT 96
|
 |
« Odgovor #114 : Siječanj 26, 2010, 12:53 » |
|
treba bi se rafa ugledat na guardiolu koji je prije rimskog finala lp pustio svojim igračima njihove clipove uz muziku iz gladijatora, pa pustit ovo našim igračima, virujem da bi ih motiviralo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
All round the Fields of Anfield Road Where once we watched the King Kenny play (and he could play) We had Heighway on the wing We had dreams and songs to sing Of the glory round the Fields of Anfield Road!!
|
|
|
Benassi
Newbie
|
 |
« Odgovor #115 : Siječanj 26, 2010, 19:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
scouser63
Newbie
GO REDS!!!
|
 |
« Odgovor #116 : Veljača 01, 2010, 20:05 » |
|
Our time will come 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko rano rani, sam u nju upada, ali ćud nikad! 
|
|
|
EST.1892
Hero Member
|
 |
« Odgovor #117 : Veljača 03, 2010, 10:58 » |
|
neznam jeli iko bio na ovom blogu, ali je sjajan - http://red-content.blogspot.com/Imaju odlicnu kolekciju utakmica, dokumentaraca, kompilacija, highlightova... trenutno snimam Liverpool FC : The Official History 1892-2009 The Treble Season Review 2000/2001 vecina teksta je na ruskom, ali mogu se lagano naci stvari. linkovi i glavni naslovi su na engleskom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|