LFCCRO
Rujan 05, 2010, 11:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na lfccro.com forum!

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Portal - vaš doprinos  (Posjeta: 2119 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zoky
Administrator
Hero Member

zoky.lfc@gmail.com
Email
« : Prosinac 21, 2009, 14:06 »

Dakle narode, došlo je vrijeme da se aktivno uključi nekolicina zainteresiranih u rad novoga portala koji će ugledati svjetlo dana, ukoliko sada naravno sa vaše strane bude interesa

Postoje dvije točke sudjelovanja;

1. točka

Portal nije neki wordpress blogić gdje netko iznosi svoje bezvezarije, već će biti kompletan i informativan (službene vijesti), te će se sastojati od pojedinih dijelova poput gossipa i slično. Također, bilo bi dobro kada bi barem 2-3 ljudi koji vole pisati i pišu dobro imalo svoju vlastitu kolumnu gdje bi onda iznosili svoja viđenja i misli.

Na portalu dakle trebam nekoliko ljudi koji će unositi vijesti i novosti (najava utakmica, nakon utakmice te novosti općenito), nekoliko ljudi koji bi željeli svoju kolumnu te nekoga tko bi se brinuo za slike sa utakmica i slično.

Morate imati na umu da portal nije forum, tako da se ne može pisati dvojezično-trojezično ili kako već, već isključivo književno.

2. točka

Druga stvar u kojoj bi bilo potrebno vaše sudjelovanje je financijske prirode.

Tokom ovih godina sam uglavnom ja plaćao sve troškove, gubio novac na majicama (to je bila moja greška, pogrešna kalkulacija), sada je i hosting veći, a u ovo doba blagdana, hrpe poklona i novih zimskih guma ipak predstavlja problem. Cijena hostinga godišnje je 650 kuna, što je recimo 50 kuna na 13 osoba. Ovdje ja od vas ne tražim pomoć u plaćanju o kojem ovisi postojanje portala, ukoliko ne možete sudjelovat, platit ću sam. Dakle o točki 2 ne ovisi postojanje portala, no o točki 1 ovisi. Vaš prilog bio bi na dobrovoljnoj bazi bez ikakve obveze, također bio bi transparentan jer stvarno nebi volio da se dobije dojam da imam ikakvu zaradu na ovome.

Ukoliko vas zanima bilo koja od dvije točke javite se na zoky.lfc@gmail.com ili ovdje preko privatne poruke. Za bilo kakva pitanja i komentare koristite ovu temu;
http://www.lfccro.com/index.php?topic=3003
« Zadnja izmjena: Prosinac 21, 2009, 14:11 Zoky » Evidentirano

1 DIC is better than a pair of tits
Zoky
Administrator
Hero Member

zoky.lfc@gmail.com
Email
« Odgovor #1 : Prosinac 21, 2009, 21:39 »

Kako se čini, ima puno onih koji su se ponudili za pomoć pa i realizacija kreće.

Moram napomenuti da će idućih par dana forum biti čudan, možda i nedostupan, a vrlo je vjerojatno da ćete izgubiti dio postova koji će nestati u procesu selidbe.

Radi se o dosada najvećem i najkompliciranijem prijenosu foruma radi pripreme portala.
Evidentirano

Zoky
Administrator
Hero Member

zoky.lfc@gmail.com
Email
« Odgovor #2 : Siječanj 05, 2010, 15:52 »

And we're back online

Forum je preseljen na drugi server, molim vas da prijavite bilo kakve bugove, čudna ponašanja ili slično.

To je bio prvi dio posla, sada ide na redu portal.
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 9.094 sekundi uz 20 upita.