grbi
Global Moderator
Hero Member
Dobra 'metla' ovoga foruma
|
 |
« Odgovor #75 : Ožujak 05, 2010, 20:17 » |
|
moram se posuti pepelom te skinuti kapu medvjedima. Na pocetku sezone sam bio protiv ovoga, doduse nisam niti danas pobornik tog igranja u tamo nekoj ligi sa ekipom samih stranaca. Sa druge strane skidam kapu onima koji to vode i kako to vode...privatni kapital,pune dvorane,show program,animacija publike,...itd mogao bi jos dugo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sisko90
Sr. Member
LFC FAN
|
 |
« Odgovor #76 : Ožujak 05, 2010, 21:11 » |
|
 ... zanimljivo pravilo, nije bas cesto. ovako i nije bas fer, namucis se i pobjedis najboljega a onda opet moras isto... pa tako do kraja Pravilo ustvari je često, jer tako igra i nhl i rusi i finci i skoro svi! Pravilo je takvo da se ne izgubi poredak regularnog dijela, tj, da onom zadnjem koji ulazi u knockout fazu bude što teži ulazak u finale!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zašto volim Dinamo? Ne znam. Neke ljubavi su neobjašnjive, mazohističke, nepotrebne… neke ljubavi nemaju granica
|
|
|
sisko90
Sr. Member
LFC FAN
|
 |
« Odgovor #77 : Ožujak 07, 2010, 02:29 » |
|
http://www.erstebankliga.at/6ece3f28a925a0687d5d7c9861d7c8f3.htmlEvo ovako: ako u dvoboju Red bull i KAC-a prođe RB, onda igramo sa njima jer su oni bili u regularnom dijelu 2. Ako izgubi, onda ne igramo sa KAC-om nego sa Vienna Capitals koji je sigurno prosao, i sljedeći najbolji protivnik iz regularnog dijela, tj. 3.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zašto volim Dinamo? Ne znam. Neke ljubavi su neobjašnjive, mazohističke, nepotrebne… neke ljubavi nemaju granica
|
|
|
Paulinjo
Hero Member
Smooth, but not a criminal.
|
 |
« Odgovor #78 : Ožujak 28, 2010, 23:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 _______________________________________________ Rođen na isti dan kad i Steven Gerrard. _______________________________________________ The greatest education in the world is watching the masters at work.
|
|
|
Luka ri
Hero Member
|
 |
« Odgovor #79 : Ožujak 28, 2010, 23:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
afro420
Hero Member
|
 |
« Odgovor #80 : Svibanj 10, 2010, 23:13 » |
|
nije moguce da tu niko ne prati NHL?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!
|
|
|
wewonit5times
Hero Member
Walk on with hope in your heart...
|
 |
« Odgovor #81 : Svibanj 11, 2010, 00:59 » |
|
nije moguce da tu niko ne prati NHL??  ima nas... ali ne postam nista jer nema bas interesa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly
|
|
|
gizmo
Hero Member
Tottenham; LFC; Rangers; Schalke 04; Nottingham
|
 |
« Odgovor #82 : Svibanj 11, 2010, 04:42 » |
|
nije moguce da tu niko ne prati NHL??  ko klinac sam pratio "patke" (zbog onog filma)  a kad sam postao velik i jak i ozbiljan i lep, onda su ovi došli na red 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mrzim gloryhuntere. Samo što ja navijam za klub koji je 5 puta osvojio Europu i 18 puta osvojio Englesku, te koji je udaljen 2000 km od moje kuće. Al gloryhuntere nemrem smislit, al ono, iz dna duše........
|
|
|
liverbird91
Hero Member
justice for the 96 !
|
 |
« Odgovor #83 : Svibanj 11, 2010, 14:54 » |
|
ko klinac sam pratio "patke" (zbog onog filma) a kad sam postao velik i jak i ozbiljan i lep, onda su ovi došli na red  filma? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I kad gubiš i kad pobjedu nam daješ, mi sa tobom sve do pakla i još dalje!
|
|
|
gizmo
Hero Member
|
 |
« Odgovor #84 : Svibanj 11, 2010, 14:59 » |
|
filma?  joj, zaboravil sam da ovi moderni klinci nisu gledali dječje filmove walta disneya, već pigimone, pokemone, teletabise, pikaćuje, zasračuje, prdnutćuje, .......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mrzim gloryhuntere. Samo što ja navijam za klub koji je 5 puta osvojio Europu i 18 puta osvojio Englesku, te koji je udaljen 2000 km od moje kuće. Al gloryhuntere nemrem smislit, al ono, iz dna duše........
|
|
|
ringo starr
Hero Member
|
 |
« Odgovor #85 : Svibanj 11, 2010, 15:24 » |
|
hebeš taj trailer kad im nema one formacije ko jato dok napadaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liverbird91
Hero Member
justice for the 96 !
|
 |
« Odgovor #86 : Svibanj 11, 2010, 15:48 » |
|
joj, zaboravil sam da ovi moderni klinci nisu gledali dječje filmove walta disneya, već pigimone, pokemone, teletabise, pikaćuje, zasračuje, prdnutćuje, .......nicka praskatona. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I kad gubiš i kad pobjedu nam daješ, mi sa tobom sve do pakla i još dalje!
|
|
|
gizmo
Hero Member
|
 |
« Odgovor #87 : Svibanj 11, 2010, 18:27 » |
|
hebeš taj trailer kad im nema one formacije ko jato dok napadaju  a znaš da je stari Walt bio nacist, pa mu očito "V-formacija" smeta", hehe nicka praskatona.  ma znao sam ja da si ti drugačiji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
afro420
Hero Member
|
 |
« Odgovor #88 : Svibanj 15, 2010, 22:00 » |
|
ajmo san jose, sjebite i ove i to je to, GO SHARKS
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
afro420
Hero Member
|
 |
« Odgovor #89 : Svibanj 19, 2010, 09:12 » |
|
San Jose - Chicago 2:4 (0:2)  Montreal - Philadelphia 0:3 (0:2)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|