rooney
Jr. Member
|
 |
« Odgovor #2595 : Veljača 08, 2010, 23:18 » |
|
da, nani je stvarno dobro odigro i protiv arsenala,i to što kažeš mlad je, ali za te novce, kolko ono, 25 milijuna, to je stvarno malo previše za nedokazanog mladića. ali anderson, ah anderson, ne znam šta da mislim o njemu, ne znam ni koja je njegova pozicija, igra defanzivnog pa malo ofenzivnog, a niti jedno mu nejde
Da jest previše,ali to je Fergi ima nekoliko promašaja i pogotka.Gle Rooneya za njega je dao 30 milijuna eura a imo je tek 18,i za ronalda 14 milijuna dok je imo 18 pa se itekako isplatilo.Mislim da nije bilo 25 milujna,na wikipediji piše oko 14-17 milijuna funti ali to je tu negdje ali mislim da je oko 20 milijuna došao.Anderson je bio jeftiniji oko 17 milijuna,igra on dobro prema iza,trkacki je dosta jak i može dobro povuci kontru,nije slab da ga se lako odgurne,ali prema naprijed je loš udarac mu je jaaaako looš nema,među gorima u EPL-u zato tako malo zabija.Ugl. ima dosta mana ali koristan je igrac u 4-5-1 sustavu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
hammer_of_thor
Hero Member
Sto vise ljudi poznajem, to vise volim svog psa.
|
 |
« Odgovor #2596 : Veljača 08, 2010, 23:52 » |
|
Mislim da ste pobrkali lončiće  Anderson je plačen 25 mil € , dok je Nani nešto ispod 18 mil € Sječam se tih cifri još iz te godine kad su dolazili. Nani je uistinu proigrao, prije je bio stvarno žali Bože ali sada zapravo mali i igra. Dok je Anderson pak krenuo dobro no evo lik stagnira već godinama, ni naprijed ni nazad, njega se trebaju riješiti dok bi ga još netko i htio kupiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Make Us Dream!5 stars flicker in the fermont, and worn with deep and unconditional love, that serves to remind us that all we need tonight, perhaps more than ever, is each other.  [/c
|
|
|
weka_kt
Global Moderator
Hero Member
One and only #21
|
 |
« Odgovor #2597 : Veljača 09, 2010, 00:06 » |
|
Mislim da ste pobrkali lončiće  Anderson je plačen 25 mil € , dok je Nani nešto ispod 18 mil € Sječam se tih cifri još iz te godine kad su dolazili. Nani je uistinu proigrao, prije je bio stvarno žali Bože ali sada zapravo mali i igra. Dok je Anderson pak krenuo dobro no evo lik stagnira već godinama, ni naprijed ni nazad, njega se trebaju riješiti dok bi ga još netko i htio kupiti pa rekoh da je 25, a jebemu krivo napiso tek sad skužio, mislio napisat za andersona da je plaćen tolko, a to ti je ono jedno misliš drugo pišeš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
W:I can't believe I ever went out with you. M:The best six weeks of your life. W:It was two weeks. M:Yeah, but I was doing you in my mind for the other four.
|
|
|
King_Torres
Hero Member
|
 |
« Odgovor #2598 : Veljača 09, 2010, 10:11 » |
|
pa rekoh da je 25, a jebemu krivo napiso tek sad skužio, mislio napisat za andersona da je plaćen tolko, a to ti je ono jedno misliš drugo pišeš.
ne psuj!kolko znam na forumu se to ne smije!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
|
|
|
KENNY
Hero Member
Agger Do! Do! Do!
|
 |
« Odgovor #2599 : Veljača 09, 2010, 12:31 » |
|
Mislim da ste pobrkali lončiće  Anderson je plačen 25 mil € , dok je Nani nešto ispod 18 mil € Sječam se tih cifri još iz te godine kad su dolazili. Nani je uistinu proigrao, prije je bio stvarno žali Bože ali sada zapravo mali i igra. Dok je Anderson pak krenuo dobro no evo lik stagnira već godinama, ni naprijed ni nazad, njega se trebaju riješiti dok bi ga još netko i htio kupiti Sad bas gledam na TM-u, oni navode da su transferi iznosili: Nani - 22.695.000 £ , a Anderson - 28.035.000 £ !! Te cijene za Andersona 25 i Nanija 18 su vjerovatno bili cash novci koji su dobili Porto odnosono Sporting. A moguce je da su transferi narasli uslijed raznih bonusa(osvajanje lige, lige prvaka, 50 nastupa, 10 golova i sl.) i klauza koji se obicno stavljaju u ugovore kad se dovode mladi igraci. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Above Us Only Sky!!
|
|
|
rooney
Jr. Member
|
 |
« Odgovor #2600 : Veljača 09, 2010, 14:09 » |
|
A ko ce ga znati  ,ali što se tice Andersona ko zna možda se dogodi nešto ko i sa Fletcherom on je isto prije 2 godine bio užasno loš ali napredovao je,Anderson je još mlad ima 21 godinu možda se cudo dogodi pa pocne zabijati  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Luis Garcai
Hero Member
In Torment in Hell
|
 |
« Odgovor #2601 : Veljača 09, 2010, 22:16 » |
|
trenutacni rezultati City vodi pogotkom teveza iz penala i pogotkom Adebayroa sa 2-0 protiv Boltona sunderland vodi u gostima protiv mornara pogotkom benta takodjer iz penala Scharner je doveo u vodstvo wigan protiv stoke-a, a na 1-1 poravnao je Tuncay a Fulham vodi sa 3-0 pogodcima Murphya  Zamorae i Elm-a protiv Burnleya
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 09, 2010, 22:27 Luis Garcai »
|
Evidentirano
|
Love me or leave me, tell me no lies, Ask me no questions, send me no spies, You know love's a thief, steal your heart in the night, Slip through your fingers, you best hold on tight.
|
|
|
stevie8
Hero Member
|
 |
« Odgovor #2602 : Veljača 09, 2010, 22:53 » |
|
ManCity - Bolton 2-0 FT šteta, bolton nije bio tolko loš, zaslužili su x, napravili glupi faul za penal, golman bio na lopti, ali ju na žalost odbio u mrežu  boltonu nije suđen penal koji je mislim trebao biti (toure na elmanderu), u drugom poluvremenu su stisnuli city, ali nisu uspjeli zabiti i onda pao drugi gol... city nije baš briljirao, mora se priznati, ali eto dobili su...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"When you see the supporters and how the club works it is like a religion to them. We will try to do our best to bring more trophies back for them." Rafael Benitez.
|
|
|
silvan
Hero Member
You'll never walk alone
|
 |
« Odgovor #2603 : Veljača 10, 2010, 19:55 » |
|
cuj smjesi nam se i trece mjesto uz malo srece ak dobijemo arsenal. danas aston villa nadmudri scum a nasa plava braca sa goodisona spuse protiv chelskog i super noc!
ja mrzim manchester united! fuj alex bekem giggs runi i ostala gamad!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Winx
Sr. Member
|
 |
« Odgovor #2604 : Veljača 10, 2010, 21:22 » |
|
A jesi jadan s takvim razmišljanjem. Al ajd nek ti bude. Meni je Giggs jedan od najdražih igrača i pratim ga još odvremena kad se ti očito nisi ni rodio, al nema veze. Za sada Everton- Čelski 0:1 20' A.Villa-Man.Utd 1:1 37' , isključen Nani
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Emirates Boy
Hero Member
|
 |
« Odgovor #2605 : Veljača 10, 2010, 21:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
''What? Did I do something wrong?''
|
|
|
Kop Ruler
Hero Member
Burn the witch!
|
 |
« Odgovor #2606 : Veljača 10, 2010, 21:36 » |
|
Vukovi > Pijetlovi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Thowra, they named him Thowra, like the wind, like the wind, that is free. Thowra, they named him Thowra, to be king of the bush, his destiny.
|
|
|
gento
Hero Member
|
 |
« Odgovor #2607 : Veljača 10, 2010, 21:38 » |
|
This is how the Premier League table would look if Portsmouth went out of business (@10/02/10): PTS Chelsea 55 Manchester United 50 Liverpool 44 Arsenal 43 Tottenham 40 Manchester City 38 Aston Villa 38 Birmingham 34 Everton 29 Fulham 28 Stoke 27 Blackburn 25 Sunderland 24 Wigan 24 Burnley 23 Hull 23 Wolves 21 Bolton 19 West Ham 17 ovako bi izgledala tablica ako portsmouth rikne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
利物浦足球俱乐部
|
|
|
Winx
Sr. Member
|
 |
« Odgovor #2608 : Veljača 10, 2010, 21:40 » |
|
Vukovi > Pijetlovi  prije bih rekao da igraju ko kokoši u zadnje vrijeme, a ne ko pijetlovi  everton-chelsea 1:1 Saha 33"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mastodont111
Hero Member
JUSTICE FOR THE 96
|
 |
« Odgovor #2609 : Veljača 10, 2010, 21:44 » |
|
Hajd pijetlovi gube, čini se da lagano gube dah. Scum je uspio izjednačit , al Nani je pocrvenio, valjda će Villa to iskoristit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|