LFCCRO
Rujan 05, 2010, 10:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na lfccro.com forum!

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 63 64 [65] 66 67   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Rukomet  (Posjeta: 29528 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mastodont111
Hero Member

JUSTICE FOR THE 96

« Odgovor #960 : Srpanj 29, 2010, 22:53 »

Teško da ćeš ti prihvatit moje teze, ipak ste sugrađani, zar ne 
No imao sam prilike često pričat s bliskim frendom koji igrom slučaja poznaje baš cijelu repku tako da nešto ipak znam o tome, valjda 

No, kao i što sam kažeš rasprava bi vjerojatno bila vječna pa bolje da odustanemo.
Čestitke Lini na svim trofejima osvojenim s Hrvatskom, makar mi se čini da ni ovo nije konačno zbogom.
Vratit će se on, ako ne on sam, onda će ga Gobac vratit 
Evidentirano

grbi
Global Moderator
Hero Member

Dobra 'metla' ovoga foruma

91053775 tgrbac2@hotmail.com
« Odgovor #961 : Srpanj 30, 2010, 00:46 »

ne samo sugrađani nego i kumovi ali nije poanta u tome... niti meni neki njegovi potezi nisu jasni i niti se ne slazem sa nekim odlukama. ponekad sam i ja pommislio kako bi se tu i tamo moglo bolje... ali isto tako pitanje je ako bi netko drugi znao bolje i di bi bio ovaj rukomet da nije njega? mozda bi imali jos koje zlato vise a mozda bi bili tamo di je danas kosarka. Necu niti pokusat mazati oci pa tvrditi kako nije bilo sukoba sa balicem ali ruku na srce njemu je dopusteno ono sto nekima nece niti za sto godina... Ivanop je takav i svaki pokusaj da ga ukrots bi bio kontraproduktivan. kako bi on prosao kod drugih trenera? naravno da to necemo nikada saznati... ali voljeli mi to ili ne Lino je danas nas najbolji izbornik i kao takav ce ostati jos jako dugo... nakon Atlante i one zlatne generacije sam mislio da cemo dugo cekati na nesto slicno i da takvu generaciju necemo nikada ponoviti... onda je dosla jos bolja klapa... znaci uvijek se moze vise ali danas je letvica jeb... visoko
Evidentirano
Mastodont111
Hero Member

JUSTICE FOR THE 96

« Odgovor #962 : Srpanj 30, 2010, 01:27 »

Eto vidiš da se ustvari slažemo.
Točna je ta tvoja konstatacija da "tko zna kakav bi Ivano bio pod drugim trenerom".
Naime, Ivano stvarno dolazi od one posebne sorte, mislim da je lik izrazito težak za kontrolirat, i tu je Lino odigrao strašnu ulogu u početku, bio je taj motivator, mala plinska boca uz rub terena, koja je u svakom času spremna explodirat, napet ko puška, kao on vodi glavnu riječ a ustvari daje igračima(a ponajviše Ivanu jer je on ipak #1 star) punu slobodu u igri i izvan nje.
Igrači su tu njegovu "igru" s njegovim šefovanjem lagano počeli kužit, i naravno kako to naš mentalitet već nalaže iskoristili sve ono što im je bilo ponuđeno, i onda je tu došlo do gomile trzavica unutar ekipe koje su se s vremenom pretvorile u otvorene sukobe vidljive čak i na TV-u, pa kroz javne nastupe i istupe, razne izjave itd.
Lino je valjda onda morao povuć ručnu, javno se svadit s par igrača, da bi ipak pokazao kako je on glavna faca, ali duboko u sebi je znao bez obzira na onu stavku "tko je koga stvorio", da se ne smije dirat u Ivana, jer gledajući to iz šire perspektive svekolikokog Hrvatskog pučanstva sigurno bi izvukao u tom nadmetanju deblji kraj.
Situacija unutar te naše proslavljene reprezentacije već godinama nije bajna, ustvari rezultati su je uglavnom spašavali da ne izbiju razno razne afere na površinu, ako tokom ovih godina ih je bilo masu, počevši s Valčićevim odbijanjem nastupanja za reprezentaciju do sad zadnje stvari dizanja sidra Line Červara.
Ako je Lino procijenio da su stvari totalno izmakle konrtoli onda mu svaka čast na potezu koji je napravio, otići će u reprezentativnu mirovinu kao daleko najtrofejiniji trener u povijesti Hrvatskog, a bogami i jedan od trofejnijih svjetskih trenera.
Sad se postavlja pitanje ko će se sad uhvatit u koštac s Ivanom kad je ovaj već izgrađena ličnost i kad ima kud i kamo više utjecaja negoli je imao kad je Červar preuzeo klupu. Tko god da dođe imat će problema kontrolirat njegov ego, pa možda bi najbolje bilo koliko god mi se to ne sviđa, da repku preuzme Goluža.
On ga zna dovoljno dugo šta je mislim najvažniji čimbenik u ovoj priči, jer koji god vrhunski stručnjak i taktičar da dojde neće moć s njime...
Šta se tiče Line sretno mu u trenerskoj karijeri u Makedoniji i nek manje šuta boce vode da ima zdravije ruke.
Ipak završna konstatacija bi bila da smo zbog Lininog pametnog stava i Ivanove igračke genijalnosti uživali sedam godina u rapsodiji Hrvatskog rukometa, a to šta su oboje teški karakteri, jebiga vjerojatno da to nisu nikad ne bi ni postigli obojica to što jesu.
Evidentirano

lfcmostar
Hero Member

« Odgovor #963 : Srpanj 30, 2010, 08:32 »

Lino Červar je najveći trener svih vremena u jednom momčadskom sportu. Točka. 
Najsmješnije su mi konstatacije da je uspjeh nastao "zbog nadarene generacije". U bilo kojem sportu istovremeno postoji do 10-ak momčadi koje po kvalitetu mogu napraviti vrhunski rezultat, a kad ga napravi naša repka onda "objektivni kritičari" negiraju trenera već to pripisuju "nadarenosti", "spletu okolnosti", "slučajnosti" i sl. Tko god je nešto probao sam stvoriti i stavrati u životu, a ne funkcionira kao isprazni kritičar, zna da su takve konstatacije smješne.
Lino je radio i greške, kao i svatko u svom poslu, ali je zato znatno i neuporedivo imao genijalnih stvari, isprofilirao igrače koje su do njegova dolaska bili na razini uspješnosti zimbabvea i to već traje 7 godina. Hvala Lini za radost koju  nam je pružao godinama i vjerojatno da se radi o Francuzu ili Njemcu da bi bio neuporedivo više cjenjen od nas samih!!!
Evidentirano

Luka ri
Hero Member

« Odgovor #964 : Srpanj 30, 2010, 10:35 »

Lino Červar je najveći trener svih vremena u jednom momčadskom sportu. Točka. 
Najsmješnije su mi konstatacije da je uspjeh nastao "zbog nadarene generacije". U bilo kojem sportu istovremeno postoji do 10-ak momčadi koje po kvalitetu mogu napraviti vrhunski rezultat, a kad ga napravi naša repka onda "objektivni kritičari" negiraju trenera već to pripisuju "nadarenosti", "spletu okolnosti", "slučajnosti" i sl. Tko god je nešto probao sam stvoriti i stavrati u životu, a ne funkcionira kao isprazni kritičar, zna da su takve konstatacije smješne.
Lino je radio i greške, kao i svatko u svom poslu, ali je zato znatno i neuporedivo imao genijalnih stvari, isprofilirao igrače koje su do njegova dolaska bili na razini uspješnosti zimbabvea i to već traje 7 godina. Hvala Lini za radost koju  nam je pružao godinama i vjerojatno da se radi o Francuzu ili Njemcu da bi bio neuporedivo više cjenjen od nas samih!!!
Evidentirano
Marijo
Hero Member

marijobreskovic@net.hr
« Odgovor #965 : Srpanj 30, 2010, 12:31 »

svak koje igrao ili pratio rukomet duže vremena (igrao sam ga 5 godina a pratim ga sigurno 10-12) zna da je Lino Ćervar jedan najobičniji cirkusant i prevara. Zlata su se osvajala dok je pomoćni trener bio Irfan Smajlagić koji je vrhunski rukometni stručnjak, koji je znao s igračima popričat na jednoj psihološkoj razini u situacijama u kojima rezultat nije bio dobar. Linovi time-outi su se svodili na to da Balić opisuje buduću akciju u napadu ili Dominiković u obrani, a ako ne to, onda bi Lino govorio "ajmoooo, ajmooooo, za Ivana" ili "idemo sad pi..a im materina". isto tako, tko god bi se posvađao sa vodstvom RK Zagreb, više ga nije bilo u reprezentaciji. isto tako, ego mu je bio veći od svemira, znao se svađat sa novinarima, optuživat ih da ruše njega i Hrvatsku (Mamićeve metode). nakon jedne svađe je počeo izostavljat Sulića koji je sigurno naš 2. najbolji pivot, Špoljarića neko vrijeme nije zvao u reprezentaciju (onda kad nije igrao u ZG), Šprema je javno popljuvao nakon finala u Zagrebu, česte svađe sa sucima u ključnim trenucima zbog kojih bi znao dobiti (a nekad i dvaput) isključenje zbog kojih bi igrali sa igračem manje,a to nisu odlike velikog trenera

hvala mu na svemu al drago mi je da je otišao

Irfane, dobrodošao
Evidentirano

Eduardo Rózsa Flores   (1960-2009)

Descanza en PAZ, Chico!  gracias por todo!
david_1991
Hero Member

Email
« Odgovor #966 : Srpanj 30, 2010, 13:12 »

..svakako treba čestitati Červaru na uspjesima koje je imao kao izbornik,praktički je ta njegova repka postala nekakav brand,svake godine u 1. mjesecu hrvatsku zahvati ta rukomenta euforija koje prije nikad nije bilo..
..ipak,postoji i ta druga strana,sumlja u njegove sposobnosti..nakon odlaska Irfana Smajlagića iz repke nije osvojeno ni jedno zlato,a od onda sežu neki čudni potezi i eksperimenti Červara,od kojih su nas neki skupo koštali..ko bi mogao zaboraviti Zlatka Horvata na desnom vanjskom u ključnim trenucima tekme finala s francuzima na SP..dosta sam čitao o tome kako je upravo Irfan bio taj koji je vukao sve važne poteze,koji je prije utakmica razgovarao s igračima i postavljao taktike..al to je bilo pa prošlo,osobno nebih imao ništa protiv da Smajlagić sada preuzme repku,bio bi puno bolje rješenje od Goluže i sličnih..sjećam ga se još iz vremena kad je vodio čakovečki Pipo,koja je to čelična disciplina na treninzima vladala..
« Zadnja izmjena: Srpanj 30, 2010, 15:15 david_1991 » Evidentirano

"...a ja,ja se kockam s prevarantom životom..."
robijas
Hero Member

« Odgovor #967 : Srpanj 30, 2010, 13:48 »

svak koje igrao ili pratio rukomet duže vremena (igrao sam ga 5 godina a pratim ga sigurno 10-12) zna da je Lino Ćervar jedan najobičniji cirkusant i prevara. Zlata su se osvajala dok je pomoćni trener bio Irfan Smajlagić koji je vrhunski rukometni stručnjak, koji je znao s igračima popričat na jednoj psihološkoj razini u situacijama u kojima rezultat nije bio dobar. Linovi time-outi su se svodili na to da Balić opisuje buduću akciju u napadu ili Dominiković u obrani, a ako ne to, onda bi Lino govorio "ajmoooo, ajmooooo, za Ivana" ili "idemo sad pi..a im materina". isto tako, tko god bi se posvađao sa vodstvom RK Zagreb, više ga nije bilo u reprezentaciji. isto tako, ego mu je bio veći od svemira, znao se svađat sa novinarima, optuživat ih da ruše njega i Hrvatsku (Mamićeve metode). nakon jedne svađe je počeo izostavljat Sulića koji je sigurno naš 2. najbolji pivot, Špoljarića neko vrijeme nije zvao u reprezentaciju (onda kad nije igrao u ZG), Šprema je javno popljuvao nakon finala u Zagrebu, česte svađe sa sucima u ključnim trenucima zbog kojih bi znao dobiti (a nekad i dvaput) isključenje zbog kojih bi igrali sa igračem manje,a to nisu odlike velikog trenera

hvala mu na svemu al drago mi je da je otišao

Irfane, dobrodošao

Tek ste je.bali jeza u ledja ako Irfan dodje 

Ne mos' vjerovat'..ne valja ti benitez, ne valja ti Cervar, a vjerovatno ti i Ferguson ne valja jer je imao "nadarenu generaciju" beckham, scholes, rat boy family...
Evidentirano

"Dont argue with an idiot. He will just lower you to his level and beat you with experience."

Kad srce kaze ljeto...kaze pojilo...kaze zenBa...kaze voPi...kaze nicaZe ! (L) ...kaze hajmo !!!
grbi
Global Moderator
Hero Member

Dobra 'metla' ovoga foruma

91053775 tgrbac2@hotmail.com
« Odgovor #968 : Srpanj 30, 2010, 13:50 »

ma dao Bog da dođe taj Irfan pa da napokon vidimo sta je prava istina... po meni kod njega Balic nikada nebi postao ono sto je danas zato sto je Smajlagic previse strog i krut za jednog virtuoza kao sto je Balic.
Ivano je u sukobu sa Linom na svakoj tekmi ali nije bas da su izvan terena pljuvali jedan po drugome... jednostavno kako je i prije napisano oni su takvi karakteri i jedino tako mogu funkcijonirati.
to sto slusate onu minutu nije bas slika svega i svacega sto se radi prije i poslije same utakmice... pripreme, upute,... pa i jedan Phill Jacson kao najbolji trener skoro da i ne pisne preko utakmice ali svi kazu da mu je priprema toliko dobra da i nema sta pricati...
slazem se sa davidom da postoji ona druga strana sumlje ali to ce kod nas biti uvijek ako taj netko imao rezultate a drugima ostaje da budu ljubomorni
Evidentirano
Mastodont111
Hero Member

JUSTICE FOR THE 96

« Odgovor #969 : Srpanj 30, 2010, 15:27 »

Lino Červar je najveći trener svih vremena u jednom momčadskom sportu. Točka

A kako bi Lino bio najveći, pa Lino jedva da ima 1,70 ako ima i toliko 
Lino Červar po meni nije najveći trener svih vremena, on je najtrofejniji trener svih vremena, što čini određenu razliku.
Steven Gerrard nema osvojen Premiership, Rat Boy Neville ih ima 11. Znači li to da je Rat boy 11 puta bolji igrač od Stevena?
Sumnjam 
Ustvari, ne sumnjam, znam da nije ni bolji, a kamo li 11 puta, nije 
Evidentirano

Luka ri
Hero Member

« Odgovor #970 : Kolovoz 07, 2010, 12:02 »

evo ljudi ihf je pokrenuo izbor za najboljeg rukometaša u povijesti , u igri su dušebajev ,karabatić, deckarm bivši rep. zap. njemačke  i balić,   trenutno balić vodi očekivano

evo tu se glasa
http://www.ihf.info/
Evidentirano
Laslo
Sr. Member

« Odgovor #971 : Kolovoz 08, 2010, 21:52 »

Jest...baš šteta zbog Irfana koji se nakon odlaska iz hrvatskog rukometa naosvajao što zlata, što srebara, pa čak i pokoje bronce s raznoraznim reprezentacijama, a ovdje ću vam odati i jednu malu tajnu: Smajlagić je pomoćni trener (i pravi autor svih uspjeha) Francuske, samo što je dobro maskiran. 

Nemam ništa protiv čovjeka, ali mi idu na živce te teorije zavjere.

Pa valjda samo Sovjeti u hokeju i Ameri u košarci imaju takav niz osvajanja zlata i isključivo zlata kakav se očekivao od Hrvatske u rukometu. U rukometu ga nema nitko. Pa ruku na srce i Brazil (nogometni) je osvojio svega 5 naslova prvaka, a 19 puta su bili prvi favoriti.
Evidentirano

Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i\'m gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!
Anteica
Newbie

« Odgovor #972 : Kolovoz 08, 2010, 22:01 »

Nakon svega osvojenog da covik ne poviruje da se jos sumnja u sposobnost Line... bia je komican ali i vrhunski trener, mislin da njegovi pusti trofeji ipak nisu samo plod "nadarene generacije"... ali sta ja govorin, naravno da ljudi odavde bolje znaju 
Evidentirano
Luka ri
Hero Member

« Odgovor #973 : Kolovoz 08, 2010, 23:38 »

Nakon svega osvojenog da covik ne poviruje da se jos sumnja u sposobnost Line... bia je komican ali i vrhunski trener, mislin da njegovi pusti trofeji ipak nisu samo plod "nadarene generacije"... ali sta ja govorin, naravno da ljudi odavde bolje znaju 
ma da ovdje ima kandidata za trenera lliverpoola ,repke,ruk. repke...
Evidentirano
Mastodont111
Hero Member

JUSTICE FOR THE 96

« Odgovor #974 : Kolovoz 08, 2010, 23:49 »

ma da ovdje ima kandidata za trenera lliverpoola ,repke,ruk. repke...

Ovdje ima ljudi koji žele razgovarati o problemu, pa čak i da nisu u pravu, ljudi koji imaju poneku informaciju o problemu, koji ne napišu četiri slova i s time "objasne" bit problema... a fala Bogu ima i ljudi bez ideje i argumenata...
Evidentirano

Str: 1 ... 63 64 [65] 66 67   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 9.258 sekundi uz 21 upita.